En milstolpe.

Idag klockan ett. Kontraktsskrivning. Lycka!
Igår gick vi genom hällregnet (min nya regnjacka kickade äääss!) med Grytan i vagnen för att kolla på vårt blivande hem. Vi va beredde på det värsta,det bor ett par där nu som hyrt svart,och vi förberedde oss,tänkte att ja,antagligen kommer lägenheten vara inrökt,tapeterna slitna och gulnade,kanske trasigt nånstans....vi visste att toan skulle vara sprucken,väntade oss en riktig pundarkvart. Och så kommer vi dit då.
Ytterdörren var (är) röd(insidan och utsidan),vi kom in i en jättemysig hall. Förre lägenhetsinnehavaren har lagt sånt där klick-golv(trä) i alla rummen utom köket,och i vardagsrummet är det en fin ekparkett. Väggarna var faktiskt smakfulla,självklart kommer vi göra om,tapetsera,sätta vår egen prägel,men i och med att det ser "helt okej" ut så behöver vi inte ha så bråttom med att göra om,det kan få ta sin tid,vi kan känna in lägenheten först,känna efter hur vi vill ha det.
Lägenheten är bra planerad,och känns större än den är (det är en trea på ca 80kvm) och "förrådet" (ett rum fast utan fönster) gör att det blir som en liten fyra snarare. Och en jääättestor balkong! man kan verkligen möblera balkongen som en liten terass,skitmysigt:)
Och som sagt,idag skrivs det kontrakt. Ofattbart overkligt på något sätt -och sååå JÄVLA HÄRLIGT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0