Kvällstankar.

Egentligen har jag jättemycket att skriva. Tex skulle jag kunna blogga om min dag,att jag varit hos Eva (pappas ex men inte min mamma..eh) och fikat,ätit nyrökt aborre(tack lillebror Henrik) och träffat min farbror och faster samt kusin från Sundsvall. Jag skulle kunna skriva om mina tankar kring smygrasism och främlingsfientlighet bland norrlands-släkten,om Sverigedemokrat-sympatier hos min äldsta kusins flickvän och vad jag anser om det. Jag skulle kunna berätta om hur det går för Gry med maten,att hon blivit hård i magen och att mitt hjärta vill brista varje gång hopn gråter när bajset inte vill komma ut.
Vidare skulle jag kunna skriva om min mormor och mina tankar om att bli gammal överlag,och är det verkligen så att man inte har så mycket bättre för sig än att stå i förnstret och kika vad grannarna har för sig o se på TV?
Och jag skulle kunna skriva en alldeles egen liten hyllning till vår nya sodastream som jag bara äääälskar,plus berätta att jag äntligen fått mail från Helenashenna, där jag beställt två förpackningar tvättnötter och BRA henna.
Men det skiter jag i. Jag pallar inte. Fan,är det nån som undrar nåt så fråga på,jag svarar! men orkar inte ha några utförliga utläggningar här. Mina fötter värker efter att ha gått för mycket i för platta skor och Gry har en miniatyrbajskorv iu blöjan som måste bort.
Ikväll blir det mera zombiefilm!

Vodou och kvällsdopp:)

Bestämde oss igår för att åka till Etnografiska muséet och titta på Vodoo,lr vodou,utställningen. Dagen såg ut att bli mulen men lagom till att vi kom iväg började solen att steka...det va bara att bita ihop. Resan dit gick dock mycket smidigt.
Man fick inte fota inne på utställningen och det va dessutom rätt mörkt där inne så tror det hade blivit svårt med mobilen åxå utan blixt...men här är ett exempel på hur dockorna såg ut. det va en skitcool utställningen,väldigt många föremål,mest dockor dock i varierande storlek(men de flesta i männiksosize). Dockorna va gjorda av alla möjliga saker,gardinfransar,dockhuvuden,människorskallar/ben och annat. Det va en konstigt blandning och de flesta dockorna såg riktigt otäcka ut. Det vilade som en tyngd över rummen där dockorna stod,och eftersom de har använts inom vodou-ritualer kunde man nästan känna kraften vibrera genom rummen,trots att alla föremålen ska vara "avkraftifierade";) Jag hade önskat att utställningen innehållet än mer fakta om ritualerna,nu va det mest fakta om dockorna/föremålen. men det fanns tv-skärmar som visade filmer,där det säkert framkom mycket mer,men dom kunde vi inte ägna oss åt i lugn och ro,eftersom Gry blev lite rädd för mörkret och musiken(?) och inte heller ville sitta stilla.
Det blev ett besök i muséets fina shop och en fika på cafét innan vi åkte därifrån.
På cafét.

Sen åkte vi hem till min mamma och hämtade upp uva som kommit hem från Gotland,och sen vidare till Johans pärons hus (de är bortresta) för att vattna blommor. Vi passade på att gå ner till sjön och Tuva badade:)
Tuva badar:)
Fina älsklingarna Gry och Johan

Det va en skön dag,jag tycker om när man hinner med mycket sådär,helgen känns längre då... Idag jobbar Johan och jag ska ta ungarna och åka till min pappas exfru i Tyresö för en fika.:)

Zombiemysarkväll

Det blåser utav bara helvete ute och Gry sover. Men hon e sukt lättväckt,och fan,man vågar ju knappt släppa sig utan att va rädd för att hon ska vakna. Ytterligare anledning till att flytta SNAAART!
Nu har vi poppat popcorn (fast Johans envisas med att äta sina indränkta i italiensk salladskrydda,är det normalt?) och ska kolla på Day of the dead -the beginning. En av alla filmerna i min zombiesamling. Jag är som bekant sjukt inne på allt som är läskigt,dött och blodigt,och jag bara ääälskar zombiefilmer(lr allt som har med zombies att göra eg). Favoriten är Bub,åh va jag e kär i honom!!
Fast,jag e rätt så kär i min Johan åxå,så nu ska jag ägna honom lite av min uppmärksamhet;)
Bub-man of my dreams

Åh nu börjas det igen!!!

Surfade runt lite efter kläder o skor på nätet,för första gången på rätt länge,och JÄKLAR VA SUGEN JAG BLEV nu att köpa massa massa nytt!!! Hittade ett par snygga Martens-kängor(har ett par oxblodsfärgade men vill ha svarta),en snygg kappa,massa snygga jeans,kjolar,tröjor etc etc i all evighet....den som ändå hade ett antal tusen att shoppa för. Åh va jag skulle må bra då...!:)
Men det är tyvärr svångremmen som gäller,nu när vi hoppas få flytta snart. För en flytt innebär inte bara en större lägenhet åt oss,det innebär ju även dubbla avgifter/hyror,kostnader för flytt,omtapesering/målning,nya möbler...vi ska köpa en stooor säng när vi flyttar,samt ett stooort matbord att samla vänner kring. Plus säkert ungefär tusen andra saker...så ja,det är LILLA plånboken som gäller et bra jävla tag framöver nu. Shopoholicen i mig gråter...

Min mormor väckte mig...

...imorse strax före nio genom att ringa två gånger på rad. Andra gången stängde jag av ljudet. Asså,varför ringer hon alltid så tidigt för? Faktiskt är det ju så att både jag o Grytan oftast sover den tiden på morgonen. Och är vi mot förmodan uppe så inte fan att vi är direkt tillgängliga för det,jag är ju fortfarande hjärndöd i minst ett par timmar efter jag stigit upp.

Imorgon kommer min fina Tuva hem ffrån Gotland,där hon varit under veckan med sin mormor(min mamma  for dummies). Jag skulle grymt gärna velat åka dit,Gotland är en av de mest underbara platser jag vet,och jag e rätt övertygad om att jag varit gotlänning i ett tidigare liv:P Känner mig så hemma där. Men det får bli nästa sommar kanske. oligt för Tuvafisen iaf att få göra nåt riktigt skoj på sommarlovet. Vill inte hon ska komma tillbaka till plugget i höst och va den enda som inte gjort åt,rest bort lr så...


Bild tagen av min mor.

Jag längtar efter min stora lilla tjej nu! Dock är det inte säkert att hon kommer hit till mig,ev kommer hon bara och vänder,för att åka till sin pappas landställe på Rådmansö. Vi får se,det vore kul för henne om hon fick åka dit och träffa sin syssling som bor i Frankrike och bara är i Sverige två gånger om året.

Idag är vädret mörkt än så länge,det regnade när jag vaknade (blev VÄCKT!) och det känns som det vore skönt med lite åska för att lätta på trycket i skallen. Tillsvidare får Treo duga.

Jag och Johan funderar på att åka till Etnografiska muséet i eftermiddag lr imorrn,och kika på Vodou-utställningen där. Jag är ju helt frälst vid allt som har att göra med vodou,zombies,ockultism och annat fördolt,och enligt Tuva som va där för ett par månader sen med sin pappa så är vissa av föremålen/dockorna rätt creepy....;)
   Det e 80 spänn inträde tror jag och muséet ligger ju i muséeparken ute på Gärdet,men det går en rätt smidig buss dit ut så det borde inte bli alltför jobbigt.

Inte va det lätt det här precis...

Jag sitter och försöker skriva nåt bra inlägg här. Typ roligt,fängslande,intressant....eller nåt. Men med en helvild bebis brevid mig funkar det inte så värst bra;) Hon försöker ideligen dra ut sladden ur datorn,slå på tangenterna lr nåt annat ofog...

Dagen började ganska intensivt -vi vaknade runt halv nio,jag bytte blöja,satte på kaffe,värmde vatten till Grytans gröt. Så åt vi frukost en liten stund i lugn och ro (gröten gick väl sådär). Sen bajjade grytan, "va bra" tänkte jag. Och visst,det va ju bra. Förutom att blöjan inte va det enda som blev nerbajsat;) Hon har ju en sån där stokke tripp-trapp-stol med dyna,och både sitt-och ryggdynorna blev nerbajsade. Plus hela ungen. Så jag duschade av henne i handfatet(tack o lov flyttade jag på tandborstmuggen först) och sen tvättade jag dynorna för hand,pallade inte gå ner i tvättstugan i dag igen. Det tog sin lilla tid men tror dom blev hyffsat rena iaf. Nu satte jag mig för en liiiten stunds vila efter ett fåfängt fösök att sortera och möjligen vika gårdagens tvätt samt bädda sängen. Men Gry är inte på humör för vila. Hon vrider och gnäller,sparkar och ser allmänt förtvivlad ut.
   Jag sitter med inpackninge(balsam,honung,aloe) i håret så jag har ingen vidare lust att gå ut på en prommis nu heller...:P

Igår kom ju min syster Tove hit. Vi hade en jättemysig kväll,åt varma mackor och fick tillfälle till prat och skratt. Och så fick hon tillfälle att mysa lite med Grytan,som va stormförtjust:)

Ev. så ska vi titta på lgh idag lr imorrn,eller iaf snart...även om vi kanske inte har chans att få den så vore det ju kul att få kika på den...:P

Nu är Gry skitpissed off på mig så det är bäst jag avslutar här...;)

Njaa........ja vet int´ja....

Jomen asså...det här med lägenheten. Herreminguuud va jag tjatar,jag vet. Men den upptar (tyvärr) en stor del av min tankeverksamhet just nu.
Jag ringde idag. Va uppe dryg timme innan delefontiden började och satt o typ mådde illa för att jag va så nervös... Tanten VA jättesur. grinig. Inte tillmötesgående. hennes tonfall va typ "go fuck yourself". Och inga klara besked kunde jag få heller. Är tvungen att vänta till efter den andra augusti innan jag får veta,men tydligen så stod det några före oss i kön,som ännu inte lämnat något besked. Så...det är väl is i magen som gäller antar jag...

Det suger rätt hårt.

Just nu sitter jag och tittar på min fina Gry som bråkar/brottas/kastar runt med en nappflaskekork. Den är tydligen extremt besvärlig för att inte säga oförskämt irriterande,iuaf om man ska tro Grytans reaktion och frustration över den:P
Om en liten stund kommer min fina syster Tove hit. jag ska klippa till hennes hår lite och så ska vi göra en mumsig honung-aloe vera-inpackning. Lustigt det där, jag har tjatat om No Poo i snart två år nu tror jag,och NU plöstligt har syrran börjat med balsammetoden. Hm,kanske lönar det sig ibland att INTE tjata så mycket. Hon är trots allt min lillasyster med allt vad det innebär...(bla starkt behov av att säga emot mig till varje pris,oavsett om vi delar åsikt lr inte:P)

De senaste dagarna har jag verkligen känt mig tung till sinnes,men samtidigt glad över en massa saker,tex min fina bebis,min nya kofta,nya ljuslyktorna jag skaffat o annat smått o gott som gör vardagen och livet roligt. Tror det här med de fruktansvärda händelserna i Norge påverkar mig mycket också. Man börjar lixom ifrågasätta sin egen existens på ett sätt som inte kanske är helt sunt... Och det kan ju kännas märkligt att planera för livets bekvämligheter,lägenhet,middagsbestyr,koftor när känslan av undergång lixom nosar en i nacken. Men man MÅSTE ju. Det är ju så livet är,en skör balansgång i dödsskuggans dal. Ungefär så. Man kan ju inte sluta leva för att man är rädd för att närsomhelst sluta leva,vilken paradox lixom...

Nu ska jag förbereda svampstuvningen till kvällens middag -varma mackor!Ett litet stycke av livets goda:)


Åh men hjäääälp typ!

Jag e så in i bajsan nervös nu!Vill bara gömma mig... Vi har fått ett erbjudande på lägenheten vi vill ha,vilket betyder att nio andra personer också fått det. Och nu ställs ju allt på sin spets...HUR bra köplats har vi? Har vi ngn chans? FINNS det NÅGON möjlighet att vi blir godkänsa rent ekonomiskt OM vi har en chans vill säga,nu när jag är mammaledig o allt? Och,sist men knappast minst, har vi egentligen RÅD om vi nu skulle vara så tursamma att vi får den? Magen vill vända sig varannan minut,och jag försöker att koppla bort,inte tänka...men jag måste ju. MÅSTE. Vi måste diskutera detta,sen måste vi ringa dit,prata med dom.Jag måste låta pigg,glad,fräsch,normal=den perfekta hyresgästen(fastän jag känner mig såååå trött och seg i skallen). Och vad ska jag säga för att förklara att jag ju faktiskt har skulder(som jag iofs betalar av på)? Spelar det någon som helst roll vad jag säger? jag menar,dom lär ju hört både den ena och den andra bortförklaringen lixom...
   Guuud! Önskar vi va igenom nu,att vi bodde där. Det kommer göra ont om det skiter sig nu. Förbannat ont. orkar ju inte börja från början igen....*ångest*




Idag är jag bara så...

förbaskat trött. Har sovit dåligt som fasen och vaknat alldeles för tidigt av att Gry låg och vred sig,stånkade och pruttade i sängen. Den ungen kan verkligen ta plats,jag ligger nästan ute på sängkanten...:P
   Regnet smattrar mot rutan och även idag känner jag mig rätt låg. Tänker mycket på det hemska som hänt i Norge,på hur sårbara vi är. Och på mina fina barn,som jag älskar mer än livet självt,och jag kan nästan få ångest för att jag är så rädd att något ont ska drabba dem.

Egentligen var min plan att dammsuga idag,men än så länge har jag inte fått något gjort. Jag har badat Gry,hon doftar bebis och rapsolja(som blev dagens badolja) och har sovit en stund nu i min famn. Snart dags för lite barnmat ur burk... Tappade min retainer till min septum,tror den hamnade under badkaret,så nu har jag i ringen igen,trots att jag inte är så sugen på det...

Hursom så förgyller Gry varje dag,och trots att jag kan känna mig sååå trött och less ibland,så varar dom känslorna väldigt korta stunder. Min ängel på jorden!


Häftigt med kändisar?

Ang ett inlägg som Lady Dahmer skrev  började jag fundera lite...
Här i Sverige är det stort ståhej och fniss och viska och kanske kika bakom gardinen när det kommer till kändisar. Wow,såg du Anna Book inne på Ica? Bert Karlsson på Åhléns?(as if)

Min uppväxt är i mina ögon helt normal (i stort sett). Förutom att jag haft diverse mer lr mindre kända människor runt mig på ett lr annat sätt. Såna där som dom flesta nog vet vilka dom är. mer lr mindre folkkära.
   Min första pojkvän och tillika första stora kärlek är brorsa till en av tidernas mest omskrivna,omtalade,omspekulerade metalsångare. Men min pojkvän bodde ändå i ett radhus i en vanlig förort,mamma o pappa va lärare i skolan där jag gick. Inget konstigt med det. Och nej,jag kände mig inte ett dugg speciell,unik lr häftig. Ville helst inte prata om det och accepterade inte alls om folk ville fråga saker om brorsan.
   De flesta av killarna jag varit ihop med är musiker (gitarrister) och jag har hängt med backstage lite överallt,festivaler,turnéer. Det livet sög mestadels. Kändisar till trots. Blir man häftig för att man träffat en sk kändis? Är det meningen att man ska känna sig asball typ? För isf har jag verkligen missat nåt. Jag har aldrig brytt mig öht. Inte för att jag är SÅ JÄVLA BALL ATT JAG INTE BRYYYR MIG utan för att jag helt enkelt inte fungerar så. Jag har tex aldrig idoliserat NÅGON under hela mitt liv,utom möjligen mig pappa när jag va liten och inte fattat ännu att han inte va någon gud. Har aldrig haft musik-idoler,filmstjärnor etc jag sett upp till. Däremot kan jag verkligen tycka om och uppskatta en kändis för deras tex musik,åsikter,hur jag uppfattar dem som personer. Men det gäller ju "vanliga" människor runt omkring också...

Frukost...

...ihop med världens bästa Grytan,samt en orange kanin och ett lejon. Smöret vill smälta i solen som försöker komma in bakom gardinen och ute blåser det nästan storm...
   Jag såg imorse att det är över 200 anmälningar på lägenheten vi ville ha,så ja,det ser mörkt ut. kan inte beskriva hur ledsen jag känner mig över det. Faktiskt har jag svårt att tro att det finns många av dom där 200 människorna som verkligen behöver den lägenheten lika mycket som vi gör. Fan.

Jag är ofokuserad och lättirriterad,har noll lust att göra nåt utan vill bara sitta och stirra in i väggen och grubbla,grubbla över den ******* lägenheten! Men,det går såklart inte. för det första skulle jag förmodligen bli sjuk i huvet och för det andra behöver ju faktiskt både jag och Gry frisk luft,få komma ut och röra på oss. Får se vad det blir,kanske bara blir en långpromenad runt brankan...

Igår klippte jag av min lugg,det tidigare blekta och numera rödsvarta är ju såååå slitet så jag tänkte att vafan,jag klipper luggen kort,det gör väl inget,så blir det mindre sliten och bara hennaröd....BA! Nu har jag värsta korta spretiga hockespelarluggen! Ser faktiskt heeelt cepe ut.

Jag o Tuvan som jag förövrigt också klippt(men mycket snyggare).

Inoljad...

sitter med strumpor och inanför dom plastpåsar på fötterna,som är väl insmorda med olivolja. Har badat fotbad och filat dom dessförinnan. Nu ska jag bannemej få mjuka tassar! Gry sitter i mitt knä och vrålar just nu. Hon har kommit på att hon har en röst,och hög dessutom,och sitter hela dagarna och hojtar. En aning jobbigt i längden faktiskt.

Just nu är jag lite besviken,eftersom jag fått veta att den person på bostadsbolaget som vi skulle haft störst chans att bli godkända för hyreskontrakt av,är på semester,och kvar är bara den subban,förlåt,kvinnan,jag var i kontakt med förra året och som va ungefär så långt ifrån trevlig och tillmötesgående en människa kan vara...suck:(

Idag har det regnat och jag känner mig rätt låg överlag,mestadels pga det här med lägenheten och allt....plus att jag kommer ha mindre pengar att röra mig med denna månad än på väääääldigt länge. Skit också.

Bakom fördragna gardiner...

...sitter vi och hucklar. Solen vill steka oss här hemma,då alla fönster i vår pyttelilla lägenhet är vända åt samma håll=sol tamejfan hela dan. Så vi har dragit för. Stängt in oss. det funkar skitbra,det blir mycket svalare inomhus.
Vi har riktigt tjocka mörkt lila gardiner som jag köpt för en hundring på second hand,men som ursprungligen kommer från Indiska(fynd!). Egentligen vill jag ha ljusa luftiga gardiner,eller ännu hellre inga alls(men då måste fönstren va snygga och våra är sketafula)men vi måste ha dom här tjocka för att hålla ute solen,och så är det med den saken. 
   Man känner sig lite grann som en idiot som sitter inne med fördragna gardiner...
igår städade jag ur våra "bok"hyllor,som förutom boxar med cd-skivor,massa dvd-filmer och böcker även har rymt massa junk,typ skräp,lösa papper,gamla garnnystan,tomma rökelsekartonger,diverse sladdar och mobilladdare och massa annat. Känns skönt och hela rummet blir mycket lugnare nu...tycker inte om när det ligger massa saker överallt,blir stressad av det.
Nu ska jag byta dagens bajsblöja,tjohej!

I brist på bättre...

Har total bloggidétorka så jag snodde en fylla i-lista från Ozena att njuta av...
here it comes...

Namn: Titine/Kristin,beror på vem man frågar faktiskt...
Smeknamn: In,Inos,Kryckan,Pinos,Kikkan osv osv i all oändlighet typ.
Ålder: 29 om mindre än en månad!(taaaant!?)
Hårfärg: hennarött med föredetta svarta toppar..
Ögonfärg: blått,skiftar ibland i grönt
Längd: 179 cm
Vikt: I normala fall runt 65kg,men nu när jag ammar har jag sjunkit till fasansfullt låga 61 kg:S
Familj: Karln(Johan) dotter Tuva 8 år och dotter Gry 5 månader.

Reser helst till:
varsomhelst typ,jag älskar att resa. men just nu skulle en resa till USA för lite serious shopping inte sitta fel... i vinter gärna en varm och solig plats.

Tidning du gillar: växlar mellan nån föräldrar-barntidning,heminredning typ Allt i hemmet och Scandinavian tattoo-magasine...

Favoritsite:
har ingen,men gillar att kolla in andras bloggar,beställa skit från olika web-butiker och så fejjan såklart...plus äckelpäckelsidor med typ gore och likdelar...*störd*

Fikar helst på:
Blå Lotus(när barnvagnen inte e med) lr Espresso House i skrapan typ.

Favoritbutik: har nog ingen direkt,men gillar heminredning/pryttel-butiker...

Favoritfärg:
är en periodare när det kommer till färger,men svart går ju såklart alltid hem;)

Favoritmärke:
hm,vaddå? gillar ju inga specifika märken,men ska jag välja på tex tapet blir det William Morris och bärs blir det oftast carlsberg:P

Favoritdjur:
Jag tycker om typ alla djur. utom ormar. Katter och korpar är nog favoriter...

Motionerar:
nej. men sen jäklar...

Spelar du nåt instrument:
nej.

Vilken film kan du alla replikerna till?
typ aaaaaasmånga. Jag har fotografiskt-superduper-minne när det kommer till både film och böcker!

Senaste låten du lyssnade på: va nog nåt med AC/DC. Blir mycket av dom nuförtiden...

Ringsignal på mobilen: Hells bells med AC/DC

Dricker: kaffe på morgonen,te när jag är frusen,öl och sprit när jag vill bli full. Typ. Och mjölk til

Senaste boken du läste: Den femte årstiden av Mons Kallentoft. SÖG!

Senaste maträtten du åt:
Spagetti o köttfärsbiffar. Svennigt som fan typ.

Är det nåt du absolut inte äter?
inälvsmat. Som pölsa o isterband,såååå jävla vidrigt. Och sniglar...*ryser*

Senaste saken du köpte:
Ansiktstvätt från Weleda och en tub Aloe Vera gel från Life...

Hur tidigt stiger du upp:
när jag måste,dvs när ungarna behöver mig. Sover helst så länge som möjligt.

Favoritspel: Shack. Eller inte.

Vilka band har du sett live? så många att jag omöjigt kan minnas alla och ännu mindre orka räkna upp alla...men några är: Kiss,AC/DC,Iron Maiden,Stefan Sundström,diLeva,patti Smith,Alice Cooper,Motörhead,Thåström,Nick Cave,Tool,Black sabbath,Dio,Mayhem,Bob Dylan...osv osv. Jag har sett flera av dom flera gånger dessutom. jag har alltid sprungit på massa spelning,stora som små,samt festivaler i det oändliga.

Är du rädd för blod?
nej. jag är rätt fascinerad av blod och annat "läskigt". Vill dock inte se det komma ut ur nån jag tycker om...

Har du några homosexuella vänner? ja.

Har du träffat nån kändis?
flera stycken faktiskt. orka namndropping.

Beskriv dig själv med tre ord: växlande,stark,rolig

Favoritämne när du gick i skolan:  historia och religion samt bild

Favoritord: Fitta!!! och knulla. och CP.*torettes*


så..nu ska jag börja nattning av stora tjejen och sen är det free tajm för mig,karl är på spelning inne i stada.

Henna!

varför,oh varför,har jag väntat så länge med att henna håret? hm....finns säkerligen massa anledningar. mern huvidsaken är att jag hennade det igår och är sjukt nöjd!Inte så mycket med färgen,eftersom jag hade det sdvart innan så det är ju mer röd-brunt-svart än bara rött,förutom utväxten då som är djupt kopparröd. men kvalitén!Omg,henna gör underverk för slitet hår!Det känns tjockare,lenare och är jätteglansigt,lööövs it! Ska köra en omgång till idag,för att ytterligare boosta både färgen och håret:)

För övrigt är jag bajsförkyld och tröstar mig med att baka kanelbullar ihop med mina fina tjejor:)

Sommarstängt...

ja,det är den bittra sannigen(för er,inte för mig -HA!). jag är alldeles för busy för att orka lr ha lust till att sitta vid datorn. Mina internetärenden klarar jag galant från min mobil,och jag har inte suttit med datorn en sekund på en vecka,då jag skrev det senaste inlägget här.
   Nu har dessutom både jag och Grytan drabbats av en jävla förkylning,och min hals väääääärker!

Igår va vi och införskaffade en barnstol till Gry,som sitter stadigt nu och bilstolen (babyskydd) vi hittills använt vid bordet,ståendes på en vanlig stol (risky,risky jag vet) kan grytan numera med enkelhel knöla sig ur genom att antingen luta sig framåt till hon faller ur (har inte hänt än som tur är) lr spänna kroppen i en både och sen rumpa sig ur stolen. Så,det va helt enkelt dags för en egen stol. Det blev en kukigt dyr Stokke tripp trapp i färgen valnöt,med en vit sittdyna till med matchande bruna dots. Självfallet kommer dynan inte överleva en vecka i vårt kladdiga matskvättande hem,men det är ju fint så länge det varar...

Jag är på jakt efter bra henna att färga håret med,lr ännu hellre egentligen,en frisör i sthlm som färgar med henna och andra naturfärger. är inte säker på exakt vilken färg jag vill ha,men jag vill inte ha morotsrött iaf,utan en djupt röd nyans....ev kopparbrunt. Men jag har ju färgat håret svart tidigare,så jag har svartbrunt hår nu med ett par cm blond utväxt... Tror iaf håret skulle må bra av en omgång henna,samt kännas lite tjockare;)

Nä,nu vaknade min Gryta,och jag har en masa måste-göras idag,så jag återkommer. när jag har lust!:P

It´s ALIVE!!!

nu gott folk är bloggen levande igen. Vi har varit utan sladd till datorns kontakt i X antal veckor nu utan att orka göra nåt åt det -vi har ju våra mobiler lixom att sköta olika internetärenden ifrån... men jag har inte kunnat blogga från mobilen,ingen aning om varför,går inte att skriva inlägg. Nån som vet hur man gör för att koppla ihop bloggen med androidtelefon?
Hursom,det har varit många sköna lata dagar den senaste tiden,och jag är hyffsat nöjd med tillvaron. Bristen på pengar är ett ständigt återkommande problem,vi har så vi går runt lixom,kan ta oss några fika,käka ute nån gång då och då men man önskar alltid man hade mer lixom...är så mycket man vill göra,och shoppa,shoppa,shoppa...;)
på måndag blir det dock grönan för att se min gamla favoritgubbe Alice Cooper,med tar vi båda ungarna,Gry med hörselkåpor. Känns liiite nervöst att vara på grönan med så mycket folk och barnen,hoppas på bra väder utan regn men utan sol åxå,så man inte steks ihjäl!
Nu ska jag avsluta mitt kaffe och sen iväg till babyland för införskaffande av lillskruttans hörselkåpor:)

RSS 2.0