Happy Halloween!

Idag va vi ju en sväg in till stan, köpte nya gardiner till vardagsrummet (på Johans initiativ -kors i taket!) och beslag till köksskåpen+lådorna. Eftersom vi bor i hyresrätt har vi standard trähandtag i köket, och det ser sååååå trist ut, inte alls vår stil, så vi köpte nya i svart smide (sparar de gamla i en påse i förrådet så som man bör) och det blev FAN så mycket bättre!:)
Nu på eftermiddan har vivarit på Pizza Hut, tvättat, haft min fina syster Tove på besök och så , såklart, skurit ut vår pumpalykta,rostat pumpakärnorna och trick or treatat! ;)
Tuva hade nog sin hittills läskigaste outfit:
Med en "mask" som "kryper ut ur skallen",och halva min sminkväska i ansiktet;)
Här är vi ute o kör bus-eller-godis på vår gård:)
Vår asballa pumpa som i skrivande stund står och lyser fint på balkongen:)
Just nu sitter vi och kollar på A nightmare before christmas, som är tradition varje halloween(och jul hehe), käkar våra pumpafrön som vi rostat i olivolja med salt, och jag svullar Jack Daniels-godis! Man är väl rocknroll ut i fingerspetsarna lixom...;)
Mmmm, my ´ol pal Jack i helt ny tappning:P
Glad Halloween allihopa!!!

Eftersom jag är en alldeles kolossalt pålitlig person..

..kommer här två,rykande färska,bilder från vårt kök och den nya tapeten! Med i bild är även le dator, diverse rester från frukosten, Tuvas teckningar o annat kraffs (och JA, jag HAR städat undan liiite innan bilderna togs).
Vårt kök har allktså en öppning i väggen mellan kök och hallen, så jag va ju tvungen att tänka på hur hallen ser ut med färger o sånt shit, och faktiskt så är vår ytterdörr röd, så det passar jättebra ihop!
Ber om ursäkt för extremkass bildkvalité, men min iphone e inte världens bästa alla gånger...och jag är alldeles för lat för att snygga till bilderna innnan jag lägger upp dom:P
Tapeten i lite mer närbild:)
Nu ska jag hinka kaffe, sen bär det av in mot stan!

Fy FAN va bra jag e!!

Det blev tapetsering av, och DET BLEV SÅ SJUKT SNYGGT! Blev inte färdig förrän sent eftersom vi fick kuska land och rike kring för att få tag i tapetklistret och sen va det trötta barn och middag som kom emellan, men när jag väl fick tillfälle gick det ordentligt undan! Har inte fotat den men imorrn ska jag minsann slänga upp en bild så ni får se!:)
Tapeten jag vi valt är "Eldblomma" av Josef Frank, inhandlad på Svenskt tenn, och det känns ju hur jävla nördigt som helst, trodde inte vi kunde bli mer tapetsnobbar lixom... Men har tyckt att den är så jävla din ända sen jag såg den för flera år sen, och den passar bra i vårt kök, den är glad och levande:)
Nu ska jag ta en folköl ihop med Johan o sen dimpa i säng, imorrn ska vi ev en sväng in till stan, men jag ska försöka uppdatera med fler Leffe-inlägg här, höhö;-P

Hur når jag ut?

Nätet känns just nu, med alla sina möjligheter, så otroligt begränsat. Jag har upplevt samma känsla många gånger genom åren, att Internet lixom inte riktigt är stort nog ändå.
I nuläget har jag försökt hitta forum på nätet för mina smycken. Jag vet att många tillverkar fittor men jag tror på mina Burleskfittor, och jag har även planer på att börja tillverka andra utsmyckningar, inte bara halsband,brosher utan även hårspännen och annat pynt. Jag ÄR alldeles makalös (skryt skryt) när det kommer till det konstnärliga, jag har inga begränsningar utan har ständigt nya idéer, och jag TROR PÅ MIG. Men HUR fan när jag ut?
Hur får jag folk att se mina saker,mina smycken? Mitt pimpade pynt?
Eftersom jag valt att inte vara offentlig på Facebook så är det inte ett forum som funkar för mig.
Det känns som mina prövande försök att tillverka fittor väckte något slumrande i mig, och nu har den där välbekanta skaparglöden, nej ELDEN, tänta i mig, och allt jag tänker på är när,var och hur kan kan skaffa mig material, tid att skapa och ja....jag ser så många möjligheter med det här. Men det kan även sluta här, aldrig växa, aldrig bli viktigt. Allt beror ju på vad jag får för respons, om andra gillar det lika mycket som jag. Jag har hittills sålt EN av mina Burleskfittor, och jag VILL sälja MER. Inte för pengarna,eftersom jag faktiskt tar jävligt lite betalt jämfört med vad materialet kostar men framförallt vilket arbete det faktiskt är, vilken tid det tar. Även om jag tycker det är fanastiskt roligt så är det krävande. Rygg,axlar och nacke värker efter ett par timmar sittandes i total konventration över mitt pyssel...
Idag ska jag förmodligen tapetsera en fondvägg(ja, jag är tamejfan helsåld på fondväggar) i köket, så jag måste bege mig och införskaffa nya tapetknivar, rakblad, och nytt lim.
Johan är hemma med Gry, och Tuva kommer nån gång på eftermiddan...

Men det va då helvete...!

Jävlar va min besöksstatistik sjunkit de senaste två-tre dagarna!!! varför lixom?? Inte för att jag brukar ha skyhöga besökssiffror, men nu är det katastrofalt lågt... Och det ställer ju saker på sin spets, väcker frågor och funderingar. Som tex, för vem jag skriver? Skriver jag för min egen skull bara? Eller för att jag vill att folk ska läsa? Hur påverkar isf antalet besökare mig i bloggandet?
Jag känner ju spontant att jag skriver för MIG först och främst, men samtidigt vill jag ha läsare, det känns roligt och lite viktigt. Och jag vet att med fler läsare skulle jag peppas att skriva mer, skriva bättre, skriva mer engagerande.

Och nu är det alltså riktigt kasst på den fronten. Och jag vet inte hur man gör. Hur man raggar läsare. Ska jag gå in på massa stora bloggerskors bloggar o skriva massa uppseendeväckande kommentarer i hopp om att nån ska bli intresserad av vad jag är för en märklig filur...? Jag skriver ju inte så kul grejer heller. Inte heller väcker jag debatt. Nej, jag vardagstramsar med leffe-inlägg på leffe-inlägg, tjatar om skor och sömnbrist, shopping och ja....sådär jävla kul är det väl egentligen inte att läsa. Men då är vi tillbaka på ruta ett;den där rutan där jag känner att jag bloggar för MIN egen skull,och att jag skriver om det som känns viktigt(eller oviktigt) för stunden. Och i ärlighetens namn har jag inte sådär jävla mycke att skriva om just nu, mitt liv är ju rätt slentrian. Jag tar hand om bebis, läser läxor med Tuvan, lagar käk,städar, duschar, målar tånaglarna... Och JAG är rätt nöjd. Var sak har sin tid, brukar jag alltid resonera, och det kommer komma en tid då jag vill skriva om annat, kanske väcks en lust att debattera igen, kanske skriver jag om min vardag fast en ANNAN vardag lixom.
Just nu tänker jag iaf skriva, att jag har en fin kväll efter en rätt crappy dag. Jag o Johan rök ihop regält idag, det slutade med att jag drog in till stan med Pantera dundrande i hörlurarna, gick en långpromenad på söder, satt och va lessen på en parkbänk på en kyrkogård och sen pkte hem igen. Blev sams.
Tuva sover över hos sin farmor ikväll,och Gry ligger o sover i sin säng. Jag o Johan beställde hem pizza som vi intog med levande ljus och folköl, och nu ska vi kolla en film. Livet är, just i denna stund, jävligt fint<3

Tvagningslördag

Hade en lugn lördag igår, vi åt tacos,Tuva lekte med sin kompis på gården och jag o Johan kollade film. Dock höll Gry på att vakna stup i kvarten, och vid elva satte grannarna igång att dundra på med tecno, hela huset skakade! Vi försökte bita ihop men när Gry vaknade blev jag förbannad och gick och ringde på. En ung kille öpnnande och han lovade att omedelbart sänka, -sen blev det tyst. Skönt. Dock ville inte Grytan somna om igen så det tog säkert en timme att till slut få henne att sova.
Idag började vi morgonen med att ligga länge o mysa i sängen, sen gjorde jag scones och vi åt frukost.
Nu har jag just kommit hem efter att ha lämnat av Tuva till hennes farmor nere vid tåget -dom skulle på hundträning och en av Tuvas kompisar skulle vara med. Alltid skönt tycker jag när Tuva får mycket att göra, kompisar att leka med. det är bland det bästa med att vi flyttat hit till vårt område, att hon har flera kompisar på gården!
Just nu sitter jag med en hårinpackning i skallen, jag har passat på att noppa mina buskiga(men vansinnigt glesa) ögonbryn, färga dom, nnu ska jag snart göra en OCM-rengöring av ansiktet, ta ett bad, skrubba med min olivolja/socker skrubb och allmänt ta hand och riktigt tvaga mig;)
Sen är det dags för oss att städa lite här hemma också, dammsuga och boka en tvättid....
Igår fick jag hem två par skor, och JAG BLEV KÄR!!! Kängorna är från Lola Ramona, som har dom mest underbara skor, och dom är SÅ SJUKT JÄVLA SKÖNA dessutom! Jag älskar dom, och vill helst ha hundra par som jag kan växla mellan, så att jag aldrig nånsin behöver slita ut dom:P
Ikväll spelar ett band jag tycker om, Coffinshakers, på Halloweenfest i stan, men jag känner mig så sjukt opepp, känner mig bara trött och har ont i kroppen, så kanske att jag börjar bli sjuk... Hoppas inte!:S
Nu ska jag ta mitt efterlängtade bad, o Johan ska ge Gry lunch!:)
Coffinshakers -unholy bra musik!;)

Får jag presentera....

..BURLESKFITTORNA! Satt länge igår och knåpade, sidde och klistrade, rosetter och små tofsar.  Jag vet att det finns många snippor ute på marknaden, bla Snippasmycket, och Anaiahs Glammuttor som jag skrev om igår, samt en hel billjard andra fittor i form av smycken, broscher etc i allt ifrån lera och trä till tyg och tuvad ull...
Jag känner dock att jag hittat MIN stil på mina Burleskfittor, och jag har massa idéer! Jag kommer inte gå loss på så många olika färger utan håller mig till de färger jag gillar bäst, nämligen svart, guld, kanske lite rött o lite lila, dova färger,glamorösa och pimpade med rosetter,pärlor,sidentoffsar och ja....jag VILL ju åxå få sälja såklart!;)
Materialet är dyrt och tillverkningen lägger jag ner massvis med tid,kärlek och energi på. Svårt att veta hur man ska nå ut bara, här i bloggen är det ju knappast värt att ens försöka:P
Här kommer iaf  lite bilder:
Här är alla tio jag gjorde igår.
Här är bla en stor, helt i guld
Röd-svart med svart satinrosett
Några av de jag visade igår, men mer pimpade.
Och sist ut, en av mina favoriter, en liten svart, med kort kedja och svart satinrosett<3
Nu ska jag koka mig en kopp kaffe och vara glad över att DET ÄR FREDAG!!:D

Nya skor och lite fitta....

Har beställt hem nya kängor ifrån Brandos, hoppas dom ska passa!!! Av nån anledning så är leveransen jag skickade efter SIST redan skickad, men de första jag beställde är inte skickade ännu, skumt.... Hursom är det skitfina skor, men med mina fötter vet man aldrig om dom passar, så bara att hålla tummarna. Skönt iaf att det är fri frakt om jag måste skicka tillbaka..:)
Jag är en riktig sko-oholic och kan aldrig få nog av skor!
Igår va vi till Farsta centrum o hämtade Tuvas mobil,och jag passade på att köpa lite pysselprylar, bla lera att TILLVERKA FITTOR I! Har köpte en av Anaiahs fina Glammmuttor och blev sugen på att testa göra egna fittor, and so I did. Det blev Burslekafittor med min alldeles egna tuch, och jag funderar på att utveckla konceptet ännu mer, med med bling, fjädrar,fransar och stuff, känns riktigt mycket jag:)
Såhär blev mina första försök (den i mitten saknar franstofs dock):
Det va svårt att ta bilderna med mobilkameran, blixten blev för stark. Pärlorna/klittorna är inte kritvita som på bilden utan i "äkta" pärlemor, dvs mycket tjusigare....;)
Inatt har jag inte fått sova ett SKIT för Gry har varit vaken, så nu tänkte jag ta min trötta bebbe o krypa i säng en stund, Tuva är i skolan:)

Men den blev rätt okej ändå...

Måndagen alltså. Hämtade Tuva o mötte upp min mormor i centrum, samt Johan som slutat jobba. Johan tog en promenad med Gry medan jag o mormor gick med Tuva för att kola kläder. Är ju så sjukt dyrt när man måste köpa mycket, men det behövdes verkligen, så två par jeans, fem långärmade tröjor o två varma koftor samt en ny pyjamas blev det till Tuva, och ja, summan landade på 1700 spänn. Men nu känns det skitbra:)
När vi va klara mötte vi Johan med Gry igen och så gick vi allihop till Espresso House och fikade.
Idag blir det åka till Farsta för att hämta Tuvas mobil som vi haft på lagning, borde gjort det igår egentligen.
Jag är på tok för trött för att orka skriva nåt mer spännande här, så det får bli en annan gång:)

Skitpissmåndag!!

ÅÅÅÅh vad jag hatar måndagar!!! Iaf om man, som jag dårå, inte sovit en blund o måste upp tidigare än den tidigaste tuppen... Både jag o min karl har dessutom det sämsta tänkbara morgonhumöret, vilket ofta resluterar i en allt annat än trevlig stämning hemma på morgonkvisten.
Till råga på allt strular försäkringskassan, så jag har inte fått ut hela min föräldrapenning=stress, och på det ligger en oro ch gnager över hur länge föräldrafdagarna kommer räcka....nej, ingen vidare dag det här än så länge.
Jag ska hämta Tuva tidigt idag och gå o handla nya kläder, ungen har verkligen blivit lång och vuxit ur nästan allt, så det är regäl påfyllning som gäller;byxor,tröjor,koftor,trosor o strumpor. Dyrt blire men inte mycket att göra åt. Jag skäms när mina ungar inte har bra kläder. Alltså, dom måste inte vara supersnygga,färgmatchade o annat trams som i nån jävla HM-katalog, men dom ska ha lagom stora, absolut inte urväxta,hela och rena kläder, inte som nån whitetrash unge lixom.....;)
Igår köpte vi för första gången såna där majskrokar till Gry. Vi har inte testat tidigare, mestadels för att jag inte riktigt fattar grejen med att ungarna ska sitta o tugga i sig nåt hela tiden, känns som att lägga grunden till en dålig vana lixom, utan vi har käkat på (typ) fasta tider, och har vi velat ge henne nåt,typ när vi andra tar en fika lr så, så har hon fått smörgåsrån. Men nu va vi på café igår, och kunde ju inte bara låta henne sitta o titta på när jag, Johan o Tuva fikade, så jag sprang in på apoteket o köpte en påse majskokar -dom va en klar HIT kan jag säga! Och inte lika smuliga som rånen...;)

Söndag utan ångest.

Söndag. Blev väckt av en kyss i nacken av Johan som gått upp tidigare,duschat o kokat te. Gav Gry gröt och drack te, sen stack Johan till jobbet. Nu har jag småfixat lite, bäddat sängar, gett mat o vatten till Tuvas hamster (som man helt glömmer existerar öht när Tuva är hos sin pappa), satt igång en diskmaskin. Solen flödar in i vardagsrummet där jag sitter nu, diskmaskinen brummar förnöjt och jag känner mig totalt avslappnad.
Här hemma finns ingen sån där söndagsångest som andra kan uppleva, jag har ju inget jobb att gå till imorrn, inga måsten... Bara hämta Tuva efter skolan imorrn eftermiddag, jag längtar efter henne<3
Har sovit helt vansinnigt dåligt inatt, Gry har vaknat stup i kvarten, kanske har hon börjat drömma mer?
Jag o Johan kollade film igår kväll, "Los ojos de Julia", lr "Julias ögon". Samma regissör som till "Barnhemmet" och "Pans labyrint". Den va bra, ingen regelrätt skräckis, utan precis som "Barnhemmet" är den spännande, det kryper i skinnet,den är otäck och kuslig. Dock är jag ju den mest räddhariga person som existerar, så jag va förstås alldeles uppjagad ändå, och tyckte jag hörde ljud överallt när vi gått o lagt oss (vilket jag ju säkert gjorde åxå, vi har ju grannar får gad sejk!),och låg o va alldeles nervig...
Eventuellt kommer min mamma hit på eftermiddan, men det är många timmar tills dess, och innan dess ska jag både hunnit dammsuga, sorttera tvätt,handla, promenera med Gry...
Men först av allt tänker jag sitta här o dega en stund till!

Idag mår jag INTE som jag förtjänar!

Mår nämligen ganska kasst. Och med take på att jag hade en trevlig,lugn kväll med typ två öl igår så förstår jag inte varför jag mår såhär skit....
Men kul va det! Vi började kvällen på Charles Dickens på Folkungagatan, ett mysigt ställe med en bra blandning av folk, och vi fick massa tid att snacka o ta igen massa sen sist vi sågs. Sen drog vi vidare till Mariatorget, och tillbringade ett par timmar på Rocks/Helenes krog, där det igår va Baba Sonic, dvs indiepop-klubb, men i lilla baren spelade Lasse hårdrock som vanligt. Sketalite folk vilket va skönt,för då fick vi mer tillfälle att faktiskt snacka med varann. Blev uppraggade av två snorungar unga killar,och hade ganska roligt (i smyg) åt deras misslyckade försök att få till det. Måste ändå berömma deras ihärdighet etersom vi ändå sagt att vi båda va väldigt upptagna,plus att jag är väldigt mycket mamma, haha:)
En sjukt osmickrande bild fick vi till åxå!
Tog taxi hem strax före ett, jätteskönt! Idag har jag bara myst med Gry och degat i soffan/sängen, och nu är Johan o Gry och handlar,sen är det fotboll på TV(Johan som vill se,jag skiter ju fullkomligt i det) och kanske orkar jag glo film ikväll....får se;)
Just nu önskar jag mest att den här sjukt otrevliga bakiskänslan ska gå över....

Nu ska ni allt få...

...se bilder från rummen med nya tapeterna! Sovrummet gick helt otroligt smidigt att tapetsera, delvis berodde det väl på att tapeten är myyycket enklare att mönsterpassa, men va själva tapeten mindre känslig också jämfört med den i vardagsrummet. Hursom så är båda rummen heelt färdiga nu. Det ska såklart upp lite småsaker,små öampor o jox i sovrummet, plus att hela lägenheten fortfarande är lite sådär opersonligt avskalad och naken, det finns fortfarande lådor med pryttlar vi inte plockat upp. Vill få känns efter lite först INNAN vi belamrar hela lägenheten med junk. Dessutom är det ju lite skönt också, för att inte tala om mer lättstädat!
Först ut är två bilder från vardagsrummet. TVn ska upp på väggen sen och dvd+suroundsystemet ska upp och ja..ni hajjar...
Vårt vardagsrum, med tillhörande tvättsäck (ja, det va FYRA igår så gimme a brejk!). Solen smyger jättevackert genom fönstret men det förmår inte mig iphone att fånga på bild....
Tapeten i närbild. Typ. Vårt husdjur, den indiska elefanten, ville också vara med på bild. Tapeten är alltså kanelfärgad,men det syns inte heller så bra på bilden hur varm den är i tonen, den ser mer disig ut lixom...
Och här är sovrummet. Lampan är köpt på Blocket,mattan på golvet är en äkta indisk matta som kom till sverige 1977. Överkastet är från allas vårt Indiska;)
Och så en närbild på sovrumstapeten. Är den inte så vacker att man bara dööööör?:)
Nu ska jag plocka undan från frukosten,och kanske, men bara kanske,sortera sista tvätten. Ikväll blir det utgång!:P Har plockat fram skinnbrallorna,och igårkväll körde jag en OCM för ansiktet,eftersom jag planerar sminka mig lite (jorå serrni) ikväll (ingen j***la foundation dock) och tycker det är svårare att få kajal etc att färsta bra när man e nyoljad/vaskad. Även om oljan försvinner finns ju liiite kvar i huden o gör det svårt för ögonpennan att fästa. I övrigt tänker jag inte spejjsa till mig så mycket. Har nog glömt hur man gör åxå tror jag hehe....;)

Jag glömde...

ju berätta hur det gått med tapeter o allt! Jag hade världens tur, och fick mess från Mio igår om att vårt soffbord kommit! Och det som inte skulle komma förrän tidigast typ imorrn, lr kanske nästa vecka:) Jag åkte med min svärmor och hämtade bordet medans Johan va hemma med Gry, och sen på eftermiddan kom Johans pappa över och skulle tapetsera. Tanken va att vi skulle hinna göra båda rummen, meen den tanken fick vi slå bort fortare än kvickt, för tapeten visade sig ha en alldeles egen vilja, och en kinkig sådan dessutom! Man skulle ju kunna tro att tapeter med den prislappen ska vara lite regäla och bra, och visst va den regäl. Men VANSINNIGT känslig! Bara man petade på den blev det fula märken i den, så vi fick verkligen hantera den med silkesvantar. Bara fondväggen i vardagsrummet tog kanske tre timmar, och när vi till slut va klara va det läggdags för länge sen för Gry,och ingen som helst mening med att försöka tapetsera sovrummet. Plus att vi va alldeles för trötta.
Men resultatet blev skitbra!
Idag ska vi försöka göra klart sovrummet,och SEN kommer bildbevis, jag LOVAR!:) Väntar mig inte att det ska vara myckt enklare att tapetsera i sovrummet dock, eftersom båda tapeterna är ifrån Cole & Son, så dom lär vara i samma kvalité... Men snyggt blir det, och det är ju det viktigaste!:)

Oh wonderful mooorniiing!

Sitter här med en stor kopp te och mitt fusksnus under läppen, och Gry sitter och dissikerar smörgåsar för glatta livet(tjohoo, jag som äääälskar att städa!)
Började morgonen med att kleta in hennan som jag tillredde igår i håret,ska ha i den i ca en timme till nu.  Hoppas resultatet blir bra! Förra gången jag hennade blev det nämligen på tok för mörkt så jag blekte bort en del av färgen efteråt...
Imorgon ska jag för första gången ut själv, hemifråm, utan Grytan!!!AAAAARRRGHH!!*nervös* Johan är hemma och sköter nattningen, och jag ska in till stan o träffa upp en av mina äldsta (och bästa) vänner, Helena för en kväll på stan. Vi tänkte hitta nån schysst pub där man kan ta sig (EN) god öl. Vad jag INTE ska göra så är det att bli kalasfull, röja röven av mig på nåt skabbigt dansgolv på typ Rocks lr Harry B James och komma hem fyra på morgonen.
Men det känns ändå lite läskigt,va så länge jag gjorde nåt sånt här och jag har ju aldrig varit ifrån Gry längre än max en lr kanske två timmar.... hu.
Funderar på kläder, ska jag kanske köra på svarta skinnbrallor??

Svårt att få ändan ur...eller ur ändan om man säger.

Ska dra in till stan idag för en snabbvisit på Lush. Egentligen hade jag tänkt henna håret med henna från typ Hennaboy lr nån annan shop jag hört bra rykten om, men nu är det ändrade planer,så jag köper henna från Lush idag,även om jag inte är så förtjust i deras henna. Den innehåller olika oljor bla vilket gör att det, iaf på mig, brukar rinna små rännilar av olja över pannan och i nacken  medans man har i den. Inte helt nice och ganska slabbigt...
Sen tycker jag att oljan gör att hennan fäster sämre, plus att färgresultaten inte är exakt den kopparröda nyans jag egentligen vill åt, men i brist på annat duger den. Ett plus är att den luktar lite godare än vanlig henna (särskilt om man jämför med Herbiques skit"henna").
Men innan jag kan dra iväg måste jag skita, och DET mina vänner är ingen lätt match. Ända(haha!) sen graviditeten har mina bakre kanaler inte funkat riktigt som dom ska. Ibland kan jag inte alls o ibland tycker kroppen jag ska tömma flera gånger per dag(vilket i sig är ett tecken på förstoppning). Jag är SKITdålig på att dricka vatten som kan hjälpa magen, utan hinkar mest kaffe o te. Man skulle med andra ord kunna säga att jag får skylla mig själv.
Gry sitter på golvet och finfördelar ett kex just nu, nybajsad och redo att få på sig kläder. Det är bara det att jag har så svårt att få ändan ur soffan o sätta igång att göra oss i ordning... Har sovit helt okej inatt men är ändå så sjukt trött.
Nu blir Gry less på mig som sitter o tråkar i soffan, så nu måååste jag! Zzzzzznark.

Tjohooo!

det pissiga skitvädret till trots blev det här en helt okej dag, eftersom TAPETERNA HAR KOMMIT! Jag åkte givetvis direkt och hämtade dom medans Johan va hemma med Gry. Regnet hällde ner och vinden slet nästan av mig regnjackan, men nu är dom här:) Imorgon ska vi tapetsera, och sen är det bara att hoppas att turen håller i sig och vårt nya soffbord kommer innan helgen, då e vi nästan klara här hemma! Lite smågrejer bara som ska ordnas, typ kläd/hatthylla till hallen, funderar på en fåtölj till vardagsrummet...får se. Men det viktigaste är ordnat iaf, och det känns sååå jävla skönt!
Wiieee!:D

Va, är klockan bara tio??

Det känns ju som jag varit vaken i hundra år redan...kan ju bero på att jag varit det åxå. Gry har varit vaken en hel maaaaassa inatt,och inte varit sådär ledsen utan lixom legat och pratat. Jollrat. Varit nöjd. Och PIGG. Johan tog det mesta, gick upp o gjorde välling till och med, men jag kunde lixom inte sova ändå. Är ju svårt när man hör nån ligga och gurgla/prutta/morra/hojta samt blir sparkad i ryggen alt. revbenen. Så idag är jag dödstrött.
Har ringt vårt nya BVC för en tid där, första efter att vi flyttade, och det är öht skitlänge sen vi va till bvc på kontroll. På torsdag är det dags, hoppas jag inte glömmer bort det bara....
Har gett upp om att få tapeterna denna veckan, ringde går o det verkar ta tid, så jag skulle gissa på mitten i nästa vecka...men man kan ju ha tur åxå.
O har vi ännu mer tur dyker soffbordet åxå upp innan helgen. Johan tyckte iaf det va bra att jag beställt bordet, med ett ryck på axlarna sa han bara "ja, vi måste ju ha ett soffbord", och så va det bra med det lixom...
Idag har jag ingen lust alls med nånting. Problem med magen så känner mig allmänt olustig där,och ont i skallen, antagligen pga att jag inte druckit kaffe ännu idag, men jag e lixom inte sugen... Nu är Tuva hos sin pappa tills nästa vecka,känns tomt.
Gry fick prova mandarin (eller satsumas lr vafan det nu heter) igår, och det va en riktig hit! Två klyftor fick hon som hon ljudligt smaskade och sög på:
Om ni undrar varför väggen är så fult randig så beror det på att jag förberett väggen för tapeten, och eftersom jag är en noggrann tapetserare så grundar jag såklart med en passande färg där skarvarna ska gå, så eliminerar jag fullkomligt risken att minsta vitt lyser igenom, eftersom tapeten med mönsterpassning ska gå kant i kant och inte överlappar.... ja, ni hajjar va.

Oooooops!

Hoppasan hejsan....nu beställde jag vårt soffbord från Mio. Utan att ha kollat med Johan. Och JAG har bara knappt halva summan,så jag måste ju be Johan lägga till resten....Shiiiit!O_o
Men vi har ju pratat om det, bestämt vilket vi skulle ha....bara det att vi tänkt försöka hitta det på Blocket. Men nu finns det inga såna på Blocket, har kollat varje dag (flera ggr per dag) i nåfra veckor nu och det har bara dykt upp ETT sånt vi vill ha, o det såldes direkt...så nu beställde jag på Mio istället. Kommer innan helgen förmodligen...ooouups...
Nu gäller bara att bäst fundera ut hur jag ska lägga fram det här. Visserligen fattar han ju precis lika bra som mig att vi måste ha ett soffbord(där vi kan ställa våra folkisar o skålar med chips samt slänga upp fötterna med våra svettiga strumpor) men jag tror inte han va beredd på priset direkt.
Sen är det tyvärr så att vi har sjukt mycke utgifter för tillfället. Köpte ny diskmaskin när vi flyttade in, det är tapeter, nytt överkast,(min)nya lampan till sovrummet och till råga på allt har micron gått kaputt, och vi måååste ha micro i det här hushållet. Så, mycke pengar blir det. Jus nu sitter jag med mössa på mig och en SMT-inpackning(Snowymoons Moisture Treatment) under den, mumma för mitt trasiga hår!
Oh jäää! Riktigt rockänroll me mössa inomhus....

Oh du ljuva måndag

vad jag är glad att se dig. Eller inte.
Den här morgonen började på sämsta tänkbara sätt tror jag... Klockan ringde o jag va heeelt groggy, Gry som annars brukar sova en stund extra tvärvaknade så jag släpade mig in på toa för att byta hennes blöja(morgonblöjan väger väl va 2 kg skulle jag tro). Där stod Johan o rakade sig. Precis när jag blött tvättlapp för att blaska av ongen så vill Johan att jag ska -märk väl, rycka hårstrån från hans axlar med pincett(karl han jordens jävla hårväxtnoja)! Jag ba eh..okej. Försökte stå med ena handen på Gry som låg o rullade på skötbordet och så plockade jag tydligen FEL hårstrå. Gav upp, sa det där får du FAN klara själv. Då blev hans sur. jag blev sur.
Sen blev jag sur på Tuva, som tydligen hade matteläxa hon inte gjort, trots att jag tjatat på henne hela veckan och frågat om hon hade ngn läxa. Sen hittade jag inte hennes gympapåse heller. Skällde på allt och alla innan jag kom på att det va jag själv som lagt den i tvättet...hrm.
Fick i oss frukost, Tuva gjorde läxa över tekoppen, Johan drog till jobbet. Så klädde vi på oss och skulle gå. Och då är nycklarna borta!!! Jag letade överallt, röjde runt i klädkammaren, svor och svettades. Klockan gick. Jag insåg att Tuva skulle komma försent till skolan, och jag kunde inte gå med henne utan att kunna låsa dörren eller komma åt Grys vagn som är i vagnsrummet, så lilla skruttan fick gå själv. Jag ringde henne och så pratade vi mobil hela vägen tills hon va framme i skolan. Ett övergångsställe fick hon gå över åxå! Världens stoltaste va hon förstås när hon väl va framme vid plugget o vi la på, men jag hade helst velat gå med henne....
Kom på sen att nycklarna är inlåsta i vagnsförrådet, i skötväskan. Vi låste med Johans nycklar senaste gången vi varit ute....suck. Tur att han är hemma relativt tidigt, vid tvåtiden, idag.
Nu ligger Gry och sover igen, tidigt, men det är skönt för mig som får en liten stund för mig själv! jag dricker blåbärssoppa o äter ostkex, slösurfar lite.
Igår när min "låtsas"pappa kom hit gick det bra. Det kändes lite stelt faktiskt (jag har bråkat massor på honom ang vissa beslut han tagit iom separationen från min mor), men Tuva va glad, o han hade köpt med sig halva konditoriet så vi fikade. När han gick kändes det ändå helt okej.
Idag va planen att gå upp till centrum,köpa upp lite ricinolja,aloe vera och annat smått o gott, men utan vagn pallar jag inte, för jag har ingen ork att bära runt på Gry i sjalen idag. Får bli när Johan kommit hem, och kanske,kanske kommer tapeterna idag. Hoppas!

Kärlek är en jobbig grej

I alla fall för mig, för jag blir sådär tokigt kär så jag lixom blir som besatt och känner mig alldeles sjuk. Jag älskar att vara kär,för det är ju så skönt,iaf när den kärleken är besvarad. Samtidigt är det utlämnande och livsfarligt. Man kan ju bli lämnad,få sitt hjärta krossat. Att älska är nog överlag det farligaste som finns.
När jag träffade min kille så tände det till direkt mellan oss,och vi var som oskiljaktiga från första stund i princip. Men jag va nybliven singel och inte redo att skynda in i ett förhållande. Och när jag ändå förstod att jag kände saker för honom som inte gick att bortse ifrån så sårade han mig, på djupet. Han hade låååånga utläggningar om sina ex med såna där ingående detaljer som man verkligen inte vill veta. Till och med grät över ett ex som en gång lämnat honom. Inte direkt så att man vill satsa på den killen då lixom... Så vi gick om varandra,han och jag. Oskiljaktiga,desperata efter varandra men ändå, ändå gick det inte. Jag dejtade andra och envisades med att vi skulle vara bara vänner... Det gick förstås inte. Efter fyra år som kändes som hundra blev vi tillsammans. Det va lixom meningen. Och jag är så glad,och så tacksam för att vi är med varandra, och ändå så rädd. Rädd att den kärleken ska försvinna.
Just nu är jag inne i en väldigt skör period, och jag känner mig osäker och rädd, samtidigt som jag är så lycklig över mitt fina liv.
Och min alldeles fantastiska fina kille. Mina fantastiska fina barn.
Idag är det städdag här hemma, Johan jobbar och jag är hemma med båda barnen, vi småpysslar och dammar. Vid ett-tiden kommer min "låtsaspappa" hit. Första gången jag träffar honom,som han träffar barnen, sen han valde att separera från min mamma. Det känns konstigt och jag vet inte riktigt vad jag ska känna om jag ska vara ärlig. Får se hur det blir, men det känns viktigt att träffas ändå...
Är så galet trött idag,blev sent igår och Gry har varit lite lessen inatt. Imorrn ska jag upp tidigt med Tuva till skolan,men sen åker hon till sin pappa imorrn eftermiddag.
Just det, nu när jag inte ammar längre så är det mer frestande än nånsin att börja snusa igen..trots att det är både farligt,dyrt och förbannat dåligt för tänderna... Igår köpte jag en dosa "fusksnus", Onico, för att åtminstone tillfredställa behovet av en påse under läppen, som ju alla vet är åtminstone halva nöjet;) och nej, oliver och fucking tepåsar funkar ICKE!
Tuva fotade mig när jag skurade rent Grytans stol....
Nu är det kaffe o dammsugning som gäller!

Att vara tillgänglig.

Låg och tänkte på det här med att vara tillgänglig som tjej, när jag skulle sova igår. För det är ju knappast nån nyhet att vi brudar fått lära oss det,att vara tillgängliga,vackra,för männen. Samtidigt som vi ska vara madonnan,den oåtkomlige. Den oskuldsfulle.
Och GUD va jag ville vara just det när jag va yngre, vacker, åtråvärd. Men av någon anledning va det aldrig vackert ens när någon faktiskt såg åt mig. Det va smutsigt och fel. Jag vet inte hur många gånger i min väldigt unga tonår jag har låtit mig bli kysst,låtit mig bli tafsad på, för att vara till lags, för att jag inte vågade säga nej för JAG BORDE JU VARA GLAD ATT NÅGON VILLE HA MIG. och jag grät ibland,för att det kändes så fel. Och ändå, ÄNDÅ, ville jag fortsätta vara den där vackra som fok ville ha. Även om jag aldrig va det,för jag va en ful ankunge. Åtminstone kände jag mig så.
Och när jag hade min första riktiga pojkvän va jag flickvännen,slampan bara för honom. Jag visste precis hur jag skulle vara vacker,porrig,hur jag skulle röra mig,tala, suga kuk och röra mig på alla fyra. Till och med hur jag skulle gråta. För inte fan att det funkade att ens i sina allra lessnaste stunder storböla med snoret rinnande. Då skulle jag ju bli FUL!
Och jag har aldrig sen jag blev tonåring kunnat vara bara vän med en kille. Jag har TROTT ibland att vi varit vänner, och jag hade till och med en killkompis i flera år som jag älskade som en bror,och han kallade mig för sin syster. Tills han plötsligt en blöt kväll kysste mig,tafsade. Och jag lät honom. För att inte väcka förtret,för att vara omtyckt.
det har alltid varit så jävla viktigt att vara OMTYCKT. Det viktigaste av allt. Och jag har sett den smutsiga sidan av så många männsikor,framförallt då killar,att jag nästan gett upp hoppet om att världen kan vara ren och vacker.
Polare till min nuvarande kille som kommit fram på krogen och sagt att "fan,om inte han va min polare skulle jag knulla dig så jävla hårt". Jaha. Tack lixom.
Och nu när jag är vuxen,har min familj,så VILL jag ju kunna vara bara vän med en kille också, inte känna att jag måste vara vacker, och sådär tillgänglig-men-ändå-inte.
Och jag vill lära mina döttrar det viktigaste av allt: att man inte måste vara vacker. Inte måste vara tillgänglig. Inte måste vara madonnan heller. Att man ska följa sin egen vilja och sina egna lustar.
Men att lära någon allt det här är svårt,särskilt när jag själv fortfarande jobbar på den biten.

Vad är fel?

Jag har så konstig mage,varannan till var tredje dag har jag sjuuukt ont i magen,i tarmarna på nåt sätt,känns fel och som om jag hade typ cancer i helva kroppen..no kidding. Det är avskyvärt. Igår tex,mådde skit större delen av dagen, och idag är det bättre...Tror jag skulle behöva göra ett besök hos farbror(helst tant) doktorn.
Köpte ny foundation igår,mineralfoundation från Body Shop. Jag som aldrig sminkar annat än ögonen...:P men tänkte att det kan ju vara bra att ha,till dagar då man känner sig extra trött o glåmig,lr kanske när jag känner för att piffa upp mig lite extra:)
Givetvis skulle jag ha den absolut ljusaste nyansn -surprise!
Det finns ju lixom inte ett minsta spår av att jag skulle haft liiite solbränna i somras, kolla bara den här bilden:
Okej,jag posar rätt fett här,men ändå. Ville bara makea min point här, ang blekfis numero uno. den ofrivilliga gotharen även kallad. Hövva.
Igår kväll kom Johans far (åt helvete! hihi) över o vi åkte och hämtade mitt senaste förvärv -the lampa! Johan nattade Gry så hon sov när jag kom hem, och HAJJA VAD DET BETYDER?? Nämligen att jag kan vara hemifrån nån kväll,gå på bio,gå ut o käka,gå på spelning....så jävla gött! (Då kanske jag tom får användning av min nya fondation...?)
Det va knepigt att hitta till adressen (köpte ju lampan på blocket dårå) men med en GPS o lite tålamod gick det finfint! Lampjäveln är stor så nåt helvete och gick knappt in i baksätet på bilden,men nu hänger den i vårt sovrum iaf. Den kommer göra sig fint ihop med nya tapeten (när nu den kommer,hade hoppats på att den skulle dyka upp idag). Jag äääälskar stooora lampor,så att den är som ett gigantiskt svävande UFO i sovrummet spelar ingen roll!desto mer lampa att tycka om lixom:)
Jag har inte kopplat i elen ännu, så det blir ingen bild på hur fin den är när den lyser,men det kommer....:)
Nu somnade Gry i sin säng o jag ska passa på att koka lite morgonkaffe!

Såna där saker man verkligen MÅSTE göra.

Som tex ringa och boka tid hos tandäkaren innan alla tänder i käften trillar ut. SÅNT SUGER. Har haft tandvärk från visdomstanden i tre dagar nu men ha fortfarande inte ringt, jag lever på Treo och är grinig som en gammkatta. Jag har nämligen tandläkarskräck. Alltaså, när jag va liten va jag coollugn med att gå till tandläkaren,tyckte tom att det va lite roligt tror jag. Sen blev jag äldre,slarvigare,fick hål som va tvungna att lagas och jag har dåliga erfarenhter helt enkelt. Sprutor i käften,bedövningar som inte tagit helt när dom börjar borra.....huga.
Plus att det är dyrt utav bara helvete. Men nu MÅSTE jag. Innan jag måste dra ut varenda tandjävel i hela munnen...
Har sovit crap inatt,Gry är ev på väg att bli sjuk,lr så hade hon drömt nåt väldigt skumt,för hon vaknade och skrek/grät på ett jättekonstigt sätt,inte alls så som hon brukar. Och jag va så trööööött. Blev lixom förbannad på hela situationen, typ "håll käften unge och SOV"...men det sa jag inte. Man får bita ihop,hur jävla djävulskt trött man än e...
Sitter med färg i ögonbrynen nu,har ju världens glesaste ögonbryn,och som vägger helt mongo,lixom neråt och ända ner på ögonlocken typ,så jag noppar dom,så dom blir ännu glesare...och då färgar jag dom,samt att jag ibland fyller i med penna. Egentligen tycker jag att ögonbryn är typ det snyggaste som finns,när dom är snygga...sådär svanvingeformade typ *suckar avundsjukt*. Å andra sidan är dom jag har bättre än att ha inga,vilket jag också fåt erfara,tex när jag tänt cigg (på den tiden jag rökte long tajm ago) med trimmad tändare och bränt bort både bryn o fransar,lr som den gången i högstadiet jag testade att raka bort brynen för att sen måla dit nya med BLÅ penna...LOL. Nä, då är det fan så mycket bättre med dom jag har nu...;)
Nu börjar Grytan hojta inne i sängen,så jag ska dit o se vad lilla tösen vill:)

Denna dag...redan ett halvt liv.

Herreguuud va trött jag är! Grytan har hållt låda en massa inatt,sådär vid tretiden inatt tyckte hon att det va ett alldeles utmärk tillfälle att konversera lite med den dödströtta mamman och den inte fullt så döströtta (*bitter*) pappan. I med en flarra välling o så sova blev det....huga. Och till råga på allt fick jag VÄCKA henne när det va dags att gå o lämna Tuvan i skolan...fatta vad jag had kunnat få sova imorse om det inte va så att jag skulle lämna i plugget*ännu mer bitter*.
Just nu sover hon middag men jag pallar fan inte gå o lägga mig, vill passa på att äta lite,läsa lite och ja...blogga lite. Typ så. Får la skylla mig själv helt enkelt...
Åh va jag längtar efter tapeterna! Hoppas hoppas att dom kommer innan helgenmisf ska vi tapetsera då, och FUCK va skönt det kommer vara att få klart...och så FIIINT sen!:)
På torsdag ska jag bila ut till Lidingö o köpa en lampa, hoppas jag iaf att jag ska...mer om det sen;)
Igår hade jag förbannat ont i magen,köndes rktigt sjukt,som om något ont byggt bo där inne bland tarmarna..hoppas det inte upprepas idag,för det va riktigt hemskt! Släpade mig dessutom in på Lindex o köpte ny varm tröja till Tuva:
Ett par nya mjuka tights fick hon åxå. Ev ska jag köpa en till kofta lr dyl åt henne,för de har ju blivit riktigt kallt nu,och jag älskar själv att mysa runt i varma stickade röjor när det är kyligt:)
I eftermiddag kommer min svärmor över med lite saker,bla en stor pumpa dom haft med sig från skördefesten på Öland (hon är ölänning) och som vi ska ha på Halloween!:)

En vanlig dag.

Idag har varit en sån där trött,vanlig dag och det känns så bra. Efter väldigt lite sömn inatt va jag dödligt trött imorse,och vi (jag o Gry) slöade oss igenom morgonen efter att Johan dragit till jobbet. Sen när Gry somnade middag på förmiddagen passade jag på att städa -ordentligt! Toa o badrum,dammtorka o dammsuga,småplocka. Va säkert en vecka sen sist jag dammsög så det behövdes kan jag lova!
Är på väg att bli förkyld känns det som så det va rätt motigt att städa dock.
Sen dök Jenni upp med sin dotter. Jenni och jag gick samma klass i gymnasiet (estet bild) o har hittat varann via Facebook(såklart!). Vi fikade o pratade lite, sen packade vi ihop vår vita plastgran som jag o Johan köpte förra julen samt en matta (som är typ ny men som vi aldrig kommer få användning av igen och som bara stod i förrådet o tog plats) som dom skulle få. Är så himla bra tycker jag att man kan göra så,för grejerna är ju i prncip nya men vi ska inte ha kvar dom, samtidigt vill man inte slänga heller,och ORKA Blocketannons!
När dom åkt hem promenerade jag till centrum,köpte ett par leggins på Gina Tricot och handlade mat, och sen hämtade jag Tuva vid pendeltåget.
Så nu har jag båda mina barn hos mig igen!:)
Kom på att jag borde boka tvättid åxå,får se om jag hinner när Johan kommit hem,för Gry är rätt lessen o trött så jag kan inte lämna henne här uppe med Tuvan o skynda nr i tvätten, Tuva får ta mycket ansvar som det är tycker jag.
Målade om vår skohylla igår åxå förresten,den va i ek men såg vääääldigt trist ut,så jag målade den i svart högblank lackfärg, blev sketasnyggt!*nöjd*
Nu får det va nog med tråkigt vardagsinlägg,nu ska jag försöka hitta nån ren pyjamas åt Gry (tror tamejfan alla är i tvättkorgen!) o fixa välling,få henne i säng...sen läsa lite Harry Potter hehe;) (Tuva får vara uppe till åtta o leka)

Och så finally lixom..

Äntligen! Nu har vi lyckats enas om tapeter till vårt sovrum samt vardagsrummet. Inte lätt kan jag säga,eftersom jag gillar mustiga mönster och Johan är väl mer av en...enfärgad kille. Typ. Jag ääälskar Morris & Co,deras storblommiga,vulgära,mustiga tapeter,medans Johan tycker dom är "tantiga". Och jag vill ju inte köra över honom i  besluten heller, vill att han ska känna lika väl som jag att han trivs,känner sig hemma och tillfreds. Känner sig nöjd lixom.
Alla väggar är i nuläget kritvita (bortsett från hallen som har en mer gräddig ton dårå), och det här är tapeterna vi valde:

Den här heter Rajapur,från Cole&Son. Den ska vara fondvägg i vårt vardagsrum. Tyvärr kunde jag inte hitta nån helbild på hur den ser ut i sin helhet i denna nyans,så det får vänta tills tapeten sitter på vår egen vägg;)





Och den här heter Istanbul, även den från Cole&Son. Stora (med en rapport på ca 80cm) medaljonger i vitt och guld mot en turkosblå bakgrund. Den ska sitta som fondvägg i vårt sovrum,vid huvudändan på sängen.


Och vi känner oss, än så länge, väldigt nöjda. Vi står lite i valet och kvalet om vi ska anlita en tapetserare lr göra jobbet själva dock...
Idag ska jag försöka få tillfälle att måla vår skohylla i hallen, köpt en svart lackfärg igår för att matcha skohyllan med benen på pallen från Åhléns som står i vår hall, samt framtida hatthyllan vi ska införskaffa.
Nu ska vi ta e kopp kaffe,sen klä på Gry och starta dagen på allvar!

Sådärja,

nu va frukosten avklarad. Önskar iofs att vi fortfarande låg o sov,men spjälsängsmarodören (ja,hon sover i spjälsäng jämsides med vår säng,vi kan ligga o hålla vaann i hand) ville annorlunda. Nu ligger hon på golvet och pratar med sina leksaker.
Idag ska jag äntligen (peppar,peppar) få mitt brickbord sålt,för mindre pengar än vad jag hade önskat och definitivt mindre än vad det är värt,men är så jävla trött på idiotiska köpare som strular fram o tillbaka så nu får de fan vara nog! När Johan slutar jobbet drar vi o kollar på,o förhoppningsvis beställer,tapeter till sov o vardagsrum. Äntligen!!!
mer om det senare...
Efter att ha sovit överjävligt dåligt sen senaste veckan är min hjärna totalt gröt om dagarna,men försöker ändå fungera som en människa. igår va vi tex in till stan o köpte overall åt Gry (Tuva kan fortfarande ha sina vinterkläder sen förra säsongen). Det blev en färgglad sak från Villervalla,som har så otroligt fina barnkläder. Vi hade först köpt en (svindyr) från Molo,men kom på att vi behöver inte ha en så avancerad super-duper-vattentät overall åt henne i år,då hon mest kommer sitta i vagnen. Nästa vinter däremot...;)
Det blev även en body o ett par tights,samt en taklampa till vår hall från Indiska. Jag är inte så förtjust i taklampor,undantaget vår snäckskalslampa i vardagsrummet(jättemaneten!), eftersom jag är för mysbelysning o inte gillar skarpt ljus, Men vi tänkte att det nog är rätt bra att ha en lampa i hallen iaf i vinter så man ser vafan man håller på med med alla vinterklädr,mössor,vantar o shit;)
KÄRLEK TAMEJFAN!

Nu ska jag ta en dusch  o koka lite kaffe...

Nu tror ni kanske...

..att jag gått och dött lr nåt sånt. Jag kan glädja er med att så inte är fallet. Däremot har jag varit alldeles sjuuukt ointresserad av datorn och inte haft lust att blogga. Eller jo, jag HAR haft lust men inte orkat starta datornoch fattar fortfarande hur jag ska kunna blogga från min iphone...
Jag har emellertid haft en hel del lust till annat; bullbakande,småpysslande,god matlagnig,filmtittande,höstpromenader och så har jag köpt en fitta av Anaiah! Fantastiskt vcker,asball och jag har redan fått massa kommentarer av den,förvånade och positiva:)
Imorrn ska jag in till stan o fika med min syster Tove, och nu är jag dödstrött,har blivit väldigt dåligt med sömn på sista tiden tyvärr...
Jag önskar jag kunde vara pigg och inspirerande,men jag orkar temajfan inte. Känner jag mig själv rätt kommer det dröja rätt länge igen innan jag bloggar nästa gåg igen,men jag återkommer definitivt!

RSS 2.0