Egentligen har jag inte lust!

Nej serrni,jag har egentligen ingen lust alls att sitta här framför datorn,när jag kan sitta med näsan i femte HarryPotter-boken(jo,jag håller ju på att ta igen det nu,för dotras skull),men kände att vafan,det e lika bra å passa på lixom!
Gry sover middag och det är nästan knäpptyst här hemma,bara regnet som smattrar mot rutan och kylskåpet som brummar lite ikapp med min kurrande mage(jag orkar inte laga mat just nu).
Om ett par timmar slutar Johan o då drar vi på Ikea! Regniga dagar e fan som gjorda för Ikea om ni frågar mig,strosa runt o sen mumsa billig kanelbulle o kaffe...Lajk it!
Idag far Tuvan till sin pappa så hela veckan har jag bara ett barn hos mig. Det känns alltid ALLTID lika konstigt,lika tomt. Är inte van vid att ha varannan-vecka,men tuva valde det själv och det e ju bra för henne:)
I övrigt finns tamejfan inte mycket att skriva om,det händer lixom inte så jävla mycket i mitt liv. Vi sover (mer lr mindre bra),äter,städar,knullar,glor på TV,leker...ja sånt där som hör livet till. Bråkar gör vi också,men vi försöker dra ner på den biten,och det har lyckats rätt så bra;) Tuva är kaxig tweenie (åh vad jag hatar det ordet!!!) och ibland driver hon mig till vansinne men samtidigt är det svårt att hålla sig för skratt ibland också:P
Nä,nu ska jag läsa lite innan Gry bestämmer sig för att vakna,o sen e det dags att klä på sig o ut i regnet!

Ikväll..

..håller jag tummarna för Lady Dahmer på Blogawards,Lycka till å spark i arslet,allt sånt där!:)
För övrigt tar jag det lugnt som en filbunke,har haft mormor,mamma o min syster Tove här på fika och det är alltid lika skönt att träffas, Tove stannade längst:)
Sitter o väntar på att Johan ska komma hem,så ska vi antagligen kolla Spiderman 2 på Tuvas begäran. Har inte sett den så jag hoppas den inte är FÖR otäck,för Tuvas skull....:S
Och så vill jag visa en bild för att hylla Jonas:


Jo förstår ni...

...anledningen till att jag är så jäääävla dålig på att uppdatera bloggen är att vi verkligen haft fullt upp här hemma med att försöka komma i ordning. Fortfarande är massa saker inte upplockade,men nu är iaf allt klart med målning o tapetsering,förutom att vi inte tapetserat fondväggarna ännu,det får ta sin tid,vi har inte bråttom!
Gamla lgh ligger ute på Hemnet nu,renoverad och klar -skönt!
Johan har varit ledig i ca en vecka så vi har haft masa tid för varandra,och kan sitta och bara vara i soffan tillsammans,och jag blir glad av att se honom glad,smygtittade på honom häromdan när han stod ute på balkongen och man såg att han stod där och NJÖT. Då fick jag le lite för mig själv. Vi sover tillsammans,men med Gry mellan oss ,det hindrar dock ingen av oss från att krypa över till den andre för närhet och kärlek...:)
Ikväll kommer min bror Alex hit på middag och snack,mysigt!:)
Nu är jag så förbannat trött att jag inte orkar skriva mer,ska ta o koka lite kaffe istället;)
men jag återkommer,även om det kanske går några dagar mellan varven nu ett tag framöver:P

Ja det blir ju lite såhär...

att jag inte skriver så där förbaskat mycket här...som om jag brukar det;P
Har fullt upp här hemma och ingen vidare lust att sitta framför datorn...
Det blev inte klartapetserat i måndags som det va tänkt,för tydligen så va just den tapeten vi valt slut och skulle inte levereras förän imorrn fredag,så det blir på måndag som vardagsrummet blir klart,och den blir det nog båda sovrummen på tisdagen då kanske...då kommer vi förmodligen få våra köksluckor också,det ser jag fram emot! grymt jobbigt och framförallt opraktiskt med öppna hyllor i köket...ger ju ett lätt rörigt intryck åxå....
Idag har jag mest tagit det lugnt,är fortfarande förkyld och Gry är åxå rätt snorig,det rinner ur näsan på henne hela tiden,så vi har mest varit hemma,men gick en sväng till centrum. Jag tänkte köpa bordstabletter men dom hade inga snygga och dom som fanns va dyra så det blev vantar till ungarna istället (såna där tunna i bomull från HM,fingervantar åt Tuva och tummisar till Gry) plus några extra nappar åt Grytan. Nu när hon börjat använda napp (jätteskönt för då är de lättare att få henne sova middag etc) går det åt många nappar,för vi tappar bort dom hela tiden och man måste jämt ha några i beredskap eftersom hon slänger ur dom ur vagnen hela tiden när man är ute och går...;)
Igår oljade jag in vårt ekbord,två omgångar olja och nu är det skitsnyggt,mycket finare i färgen och träets fina linjer framträder tydligare,oljade även in iläggsskivorna (man sätter dom på kortsidorna på bordet,inte sådär mitt i) men det gick lite sämre,för när dom stod ute på balkongen för att jag tröttnat på lukten av oljan så började det spöregna... Nu står dom dock och torkar i köket och ser inte ut att ha tagit illa vid sig alls av sin blöta behandling;)
Nu vaknade visst Gry till inne i sovummet,så jag misstänker att det är vällingdags(igen)...

Snöööörvel

Fy i HELVETE va förkyld jag är! Hela natten har varit en kamp,jag har hostat,snorat,ögonen har runnit och jag har inte kunnat sova. Låg vaken i timmar imorse och väntade på att klockan skulle ringa.
Huvudet sprängde så det fick bli en Treo.
När jag släpade omkring mig i jeans och en av Johans gamla hårdrockstischor ringde det på dörren.  Det va tapetserarkillen,så jag fick hjälpa honom tömma hallen o köket på möbler,och sen satte han igång. Fick i Tuva frukost inne i vardagsrummet o sen lämnade Johan henne i skolan,medan jag va hemma med Grytan.
Hallen o köket kommer bli färdigmålade/tapetserade idag,och det har även varit en gube här och hämtat alla köksluckor för omlackering, dom kommer va klara om ca en vecka, tills dess får vi finna oss i att vara utan luckor. Är lite rörigt men kommer vara grymt skönt när det är klart! Tuva åker till sin pappa idag också,vilket är skönt för då slipper hon vara hemma när det är som mest rörigt.
Vi har till sist beslutat oss för samma vita strukturtapet i båda sovrummen samt vardagsrummet,så ska vi själva sätta upp fondväggar senare (när vi har råd,kommer gå loss på mellan 5-7 tusen).
Förmodligen ommer vi även måla om en av köksväggarna också,så det inte blir helt vitt alltihopa...
Idag blåser det som fan ute och jag fryser,trots att det är varmt inne. gry ligger och sover nu men när hon vaknat ska vi bege oss iväg och hämta ut nycklar till barnvagnsrummet också...
Nu kommer tapetseraren tillbaka,måste avsluta!:)

Okej,alla nyfikna,

jag tar väl och uppdaterar då...
Ja, nu har vi ju FLYYYYTTAT! det gick otroligt bra,jag va med ungarna i nya lägenheten medans dom andra levererade låda på låda på kasse på kartong..osv...Och jag packade upp. Samtidigt som jag såpatorkade köksskåpen,matade ungar och hade mig. Jo,jag e ju lite av en multitalent serru;)
Och nu börjar vi sakta men säkert bo in oss. Lite svårt, det här med att fatta att NU BOR VI VERKLIGEN HÄR, man tassar upp på morgonen och njuter av ljuset som flödart in genom fönstren,av lugnet och allt SPEJJS.
Nya tapeter och skit kommer det bli,mycket att fixa med,men vi låter det ta sin tid,vill inte förhasta oss (även om jag e överjävligt envis när det kommertill en viss *harkel* tapet).
Nya bordet o stolarna står och e kåtigt snygga i köket,balkongen skulle rymma ett militärtält och ja...jag e kär!
Dock har all stress runt flytten tagit musten ur mig fullständigt, och jag har drabbats av världens jävla förkylning.    Halsen och hela svalget,näsan,känns som slemmiga,blödande sår ungefär... Gry har åxå drabbats (vi lever ju typ i symbios så det e la inte så konstigt) och är kinkig,rödögd och slemmig,stackars:(
Nu ska jag ta mig en varm och förhoppningsvis uppiggande dusch!:)

RSS 2.0