Att vilja boa men inte veta hur.

NU har den där lusten att boa riktigt vaknat till liv i mig! Inte så mycket på grund av graviditeten tror jag utan det är nog mer att jag känner av årstidernas växlingar, att vilja börja hösten med något nytt liksom!
 
 Problemet är bara att jag inte vet VAR, VAD eller HUR jag ska boa. För det är liksom inget här hemma som känns sådär i behov-av-att-fixas... Och det jag VILL fixa kan jag inte eftersom det mesta kräver bra mycket mer energi och framförallt pengar, än vad jag har just nu.
    Sovrummet behöver en ny taklampa sedan den gamla fick flytta in i vardagsrummet, vi behöver få tag i nåt slags soffbord och sen känner jag mig lite allmänt vilse i inredningspannkakan. Har svårt att bestämma mig, ena dagen vill jag ha massa tyg, färg och mönster och nästa dag vill jag ha det sådär stilrent och chict, för att dagen efter det gå loss helt på kitsch. Ja, ni hör ju, jag är ett hopplöst inredningsfall.
 
Idag var Johan ledig från jobbet, så vi drog till Ikea för att införskaffa lite nödvändigheter som te x spärrar till skåp och lådor i köket, eftersom Grytan hela tiden är där och röjer. Problemet är absolut inte att hon drar fram grejer ur skafferiet, strör havregryn över hela köksgolvet, provsmakar på pasta och chips utan snarare att hon är en riktig sopletare. Hon rotar gärna runt i vår sophink under diskbänken, och hittar hon något ätbart där i, typ en gammal ostmacka, gårdagens köttbullar osv plockar hon mer än gärna upp det för att sedan glatt tugga i sig. Ingen större katastrof, men rätt tröttsamt att ideligen behöva slänga sånt man redan slängt tre-fyra gånger i soporna...ännu värre är det med blöjor lr riktigt äckliga matrester, typ rått kött/kyckling man slängt vid matlagning...
Som alltid med Ikea hittade vi mestadels annat där, sånt vi inte hade några planer alls på, som tex nya påslakanset,en större (och bättre) dörrmatta (kan komma väl till pass under slaskiga årstiden) och lite annat smått och gott. Tyvärr glömde jag bort att titta efter typ hälften av de saker jag faktiskt tänkt titta efter, som nytt duschdraperi (har dom ens fina på Ikea?), badrumsmatta mm...
 
 
Nya sängkläderna, med en alldeles faslig missmatchning mot tapeten...;-)
 
 
Givetvis passade vi även på att både luncha och fika där, och när vi som bäst satt och tryckte i oss köttbullar med potatismos så dök Apan Anna och Lady Dahmer upp för att äta lunch, vid bordet brevid vårt.
   Och jag blev faktiskt alldeles röd i ansiktet, alldeles svamlig och visste liksom inte riktigt vad jag skulle säga. För jag VILLE säga något, ville prata och vara trevlig, fast med viss släng av social fobi blir jag alltid alldeles stel och generad haha:-)
   Jag tycker båda två verkar vara så himla trevliga och bra, och så ska ju faktiskt jag och Apan ha våra bebisar nästan samma datum, på förmodligen samma BB:-)
 
 
 
 
Nu ska jag ta en dusch så jag inte drar med mig dagens bussresa och Ikeabesök ner i sängen...:-P
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0