Avslut?

Som ni kanske märkt skriver jag aldrig i bloggen längre. Inte för att jag hatar den, tvätrom trivs jag med min blogg, men jag har sällan tillfälle att sitta och skriva vettiga inlägg, och det känns mer som ett tvång än nåt kul numera. Så jag tar en bloggpaus, och måhända upptar jag bloggandet lite senare, när jag har mer tid och mer ork och energi!:-)

Åh-åååå-åh!

En sak till! Sitter på nerverna utanpå just nu, och kommer antagligen göra så till på söndag, då meningen är att vi ska hämta världens finaste lilla säng åt Gry!!! Trodde inte mina ögon när jag hittade den, och ännu mindre när jag såg priset. Till råga på allt är sängen inte såld utan finns var, pga oseriösa köpare. Kan man ha mer tur??!:-D
Vi snackar alltså en utdragbar(växasäng) barnsäng från 50-talet, vit och grymt fin! Vill nästan böla bara jag ser den, för så fin är den. Men som vanligt har jag svårt att riktigt TRO på min lycka, och som sagt, jag kommer sitta på helspänn tills vi fått hem den...
Grytan är än så länge lite för liten för att sova i den, men den ska få stå i sovrummet och pryda sin plats<3
Om allt går väl och vi får hem hjärtgullet så lovar jag att slänga upp en bild!
/Pålitlig

Svårt med tiden

De senaste dagarna har jag haft svårt att få tiden att räcka till. Inte minst beroende på att Grytan fortfarande är förkyld och rätt gnällig. Hon vill helst inte sitta på golvet,och om /när hon väl accepterar att sitta där en stund är det bara för en kort stund hon är nöjd, sen är det gnäll och skrik och kallabalik igen. Suck.
Idag är faktiskt första dagen på hela veckan jag fått äta frukost i någorlunda lugn och ro, även om jag (inte idag heller) hann dricka upp hela koppen kaffe innan den kallnat.
Fredag idag, skönt! Tror tamejtusan detta ska firas med en stor bukett tulpaner och en inredningstidning, kanske nya Drömhem & Trädgård?
Alla som känner mig vet att jag är en riktigt sucker för inredningsmagasin, jag kan sitta i flera timmar och läsa, granska bilderna, gång på gång.
Det ger mig massa inspiration och allt som oftast en rätt tom plånbok...;-)
Igår införskaffades min nya kärlek, eller, vi beställde igår, leveransen blir inom tre veckor.Vad det är tänker jag inte tala om, det får bli en karamell att suga på ett tag, men jag kan säga så mycket som att det är något stort, vitt och långväga ifrån;-)
Sammanfattningsvis har det här ändå varit en bra vecka. Alla hjärtans dag sög åsneballe, men i övrigt har det varit fint, jag har varit in till söder med Gry, käkat lasagne i Skrapan (älskar cafét på nedervåningen/gatuplan, så ljust och skönt på nåt sätt, luftigt!) och gjort grymma FYND.
Bla hittade jag ett par Lee-jeans till Johan, precis den modell med boot-cut han letat efter i kanske ett år, i princip oanvända, för 80pix på Emmaus, en sketamysiga kofta åt mig själv på Frälsis(80 spänn för den med) och så megafyndet Arne; en kappa på Weekday i parkasmodell med huva, stor,varm,baglady-bylsig och alldeles,alldeles underbar, nedsatt från 1400 kr till 250 kr! Fanns EN enda kvar, i min storlek. It was ment to be, I tell ya!:-)
Nu ska jag göra ett nytt försök med den där koppen kaffe.....
/Soffliggaren

En händelserik helg.

I fredags fyllde hon ett, min minsting! Min bästaste Gryta har redan hunnit leva ett år på jorden och hjälp vad fort det går! Helt galet....snart är hon två, tre...ja. Och jag blir ju inte direkt yngre jag heller *nojja*
Vi hade fredagsmys och min syrra samt styvfarsa kom hit, och Gry smakade sin första pizza... I lördags hade vi THE KALAS, med stort K. Jag hade bakat fyra(!) tårtor, tre med choklad (såklart!) och en klassisk gräddtårta med blåbär, hallon och banan.
Tjocka släkten kom hit och Gry fick jättebra presenter, sånt som vi önskat oss. Inte massa trams utan bra pekböcker, skalkläder från P.O.P och Mexx i fina färger.
Gry käkade tårta och va glad. Dock blev hon förkyld under kvällen och igår va hon riktigt risig. Febrig o snoret bara rann... Min vän Helena kom hit (nej, hon räds inte snoriga barn, förskollärare som hon är) och vi satt o fikade, snackade skit. Tills vi plötsligt hör massa ståhej ute på gården. Kikade ut från balkongen och såg att det va fullt pådrag där ute, med polis,ambulans och brandkår. Och på taket till den högsta byggnaden, 7-8 våningar högt, står en kille. I T-shirt,jeans och barfota, beredd att hoppa. Han pratar mobil coh amn ser att han är helt-ifrån-sig. Efter nära två timmar kom han ner välbehållen, valde livet istället för döden mot asfalten.
Efteråt var jag helt skakig, kroppen nästan som i chock. Så fruktansvärt obehagligt och tragiskt!
Nu är Gry jätteledsen så jag ska ta över från Johan!
/på återseende

Ja, jag lever!

Jag är bara alldeles makalöst slö när det kommer till blonnadet just nu. Makalöst slö när det gäller mycket för övrigt.
Vi håller på att fixa om i vardagsrummet, eller, JAG håller på. Johan bryr sig inte nämnvärt, förutom att han ibland måste(??) hota med att han vill sätta upp sina fula hårdrocksaffischer på väggarna... Ja, för det är så han tycker att han hävdar sin rätt att inreda här hemma han med. Men han har ju noll koll, och ärligt talat, hur jävla snyggt är det? Jag vill då INTE ha ett vardagrsum som ser ut som hans gamla pojkrum, nej tack.
Jag vill ha ett roligt, funktionellt och mysigt hem, men VUXET. Inga jävla Paul Stanley-affischer över soffan.
Och ärligt talat, HAN bryr sig ju inte egentligen, medan det för mig är ett stort intresse. Precis som han njuter av att springa på spelniningar och sitta och runka till(okejdå, inte runka men nästan fan) sina CloseUp-tidningar och Sweden Rock Magazine så njyter jag a att pyssla, inreda, fixa o dona, ändra,måla, greja här hemma. Så vafan, LÅT MIG lixom!
Ja, ungefär så.
Ny(begagnad iofs) större soffa har vi fixat iaf, sålde av den gamla, och försöker få hela vardagsrummet ljusare, jag har ett nästan desperat behov av ljus just nu.
Borrt med de mörka gardinerna, upp med ljusa hissgardiner istället för maximalt ljusinsläpp. Så letar jag febrilt efter en liten hylla åt Grys alla böcker, som ska sitta på väggen i vardagsrummet. Jag har en ärvd tallrikshylla som skulle bli perfekt, men den är i Borås för tillfället.
Vill att Gry som inte har något lekrum/eget rum åtminstone ska få ordning på sina grejer:-(
Nu ska jag fixa käk!
/Bloggtorka

RSS 2.0