Hello Kitty!

Nu har vi hämtat vagnen,provkört den hem åxå... än så länge är gry för liten för den,framförallt eftersom bästa för henne är att ligga vänd mot oss i vagnen,och inte frånvänd. men om nån månad bara blir omvärlden lite mer intressant och då kan vi ha den då och då. den är iaf smidig att köra,även om den saknar fjädring,och väldigt ombonad och mysig. med en mjuk filt i blir den perfekt även till ett litet barn:)

Suddig bild på Gry som provligger vagnen:)


Vagnen i sin helhet (och med brittiskt bröllop på TVn bakom:P) Notera
mugghållaren på handtaget;)

Stackars amerikanare.

Sitter o dricker kaffe,käkar mackor med rökt skinka o kolla TV4s nyhetsmorgon. En tornado har tydligen svept fram över USA,dödat en massa människor och förstört en massa. Hemskt. Precis som allt anat hemskt som händer världen över. Samtidigt kan jag inte låta bli att tänka på det vi inte ser. Till exempel alla barn som far illa,här och nu. Som denna morgon vaknat upp i ett hem fullt av smuts,cigarettrök,kanske ölflaskor på borden. Ingen frukost i magen. En mamma som inte är en mamma. Som är berusad lr påtänd. Och alla barn som lider i det tysta i en vardag där sexuella övergrep är verkligheten.
   När en stor katastrof inträffar,i Sverige lr utomlands,slås det upp i storformat på TV och löpsedlar,men vem ser dom osynliga barnen? Det gör ont at tänka på,och jag tittar på min egen runda goa bebis som ligger och jollrar lite för sig själv i sin säng just i detta ögonblick,och åh vad jag önskar att alla barn fick vara just så. trygga,mätta och glada.
Kanske förbannat pretentiöst av mig att skriva om detta,men det skiter jag i. Är det något som verkligen berör mig så är det just detta.


Nu ska jag klä på min kokoskorv och dra iväg mot Babyland,hämta hello kitty vagnen som kommit nu:) tjohoo!

Bild.

med svart hår. och trött Grytan<3

Nix!

Ingen vagn har kommit än,dom visste ju inte när dom skulle få in den,så jag gissar nästa vecka...Men som tidigare sagt -är ju ingen brådska,lillskruttan kommer inte börja använda vagnen på ett par-tre månader ändå...:)

har just färgat håret svart! Hade tänkt vänta till i helgen,söndag tex,så det blir nära inpå att jag ska fixa håret8förhoppningsvis iaf!) men när Johan imorse påpekade att jag såg ut som Plupp,för att senare säga att jag såg ut som hans farmor när hon en gång råkade färga håret blått istället för grått,då gav jag upp. Inte FAN att jag tänker se ut som en risig tant!Dessutom såg jag överjävlig ut i blått hår...och mer slitet än det är kan det knappast bli i vilket fall. Så här trasigt har mitt hår aldrig varit,är vansinnigt!!!Det går av bara man tar i det typ,och jag är sjuuuukt tunnhårig,på gränsen till skallig på vissa ställen,och då överdriver jag INTE!

Det gick bra på läkarbesöket iaf,va en trevlig kvinna jag träffade,jag bölade en skvätt,förklarade hur jag känner,hur jag ibland beter mig,att jag inte orkar vara sån...Fick en ny tid den 10e maj(min syster Julias födelsedag!) och sen ska hon bestämma vad som ska göras. men hon va rätt säker på att det rörr sig om borderline,lr Instabil emotionell personlighetsstörning som det så fint brukar heta...Jag är inte ute efter en diagnos att skylla ifrån mig på,utan en förklaring till varför jag funkar som jag gör,och ett utgångsläge för behandling så jag kan bli normal..vad nu normal är;)

Har suttit hemma mest hela dan efter läkarbesöket,Johan va ju med och va med Grytan,sen käkade vi feta burgare på Sibylla innan han drog och jobbade och jag åkte hem. Har mest degat i soffan,framför datorn och ja,som sagt färgat håret. Usch,önskar mitt hår va friskt och starkt,men är INTE beredd att helt klippa av det och sen bara låta det vara,jag vill va SNYGG,all the time,så det så!:P
Nu ska jag dricka massa saft och pussa Grytan. Älskade Tuvafisen är hos sin pappa från idag tills på måndag,så jag har bara ett barn hos mig nu:(

Nu...

är jag på väg ut,har läkartid idag och Johan följer med,för att kunna ta hand om gry så jag kan prata md läkaren i lugn och ro -förhoppningsvis.
Tror jag tidigare skrivit om min,icke fastställda fullt ut,borderline. Nu ska jag ta tag i problemet. Bli utredd ordentligt,få samtalsterapi(som jag bett om). Jag vill bli en bättre mamma,en bättre flickvän. För att kunna bli det måste jag ta tag i mina fucking issues,mina problem från barndomen som ligger och skaver.
Nu ska jag bege mig!:)

Äntligen!!!

Först och främst vill jag bara få säga GRATTIS underbara Linda,det här förtänar du!!!<3

Och sen vill jag berätta att mina skor jag beställde och som först dök upp i fel storlek för att sedan verka direkt omöjliga att få tag på äntligen har kommit!!!Dom finns bara i jämna storlekar och är kanske en halv storlek för stora,men hellre det än för små,och jag älskar dom! Skitsnygga,sköna och ja...vad ska man säga? Jag är skitglad iaf!:)

Nya skorna från Demonia.

Givetvis va jag tvungen att använda dom direkt,så nu har vi varit på promenad,skorna och jag:)
Vi gick en sväng ner till Babyland,och gissa vilken tur jag har?! Hello Kitty-vagnen jag spanat på reades ut där,och jag va snabb att boka en!Förhoppningsvis kommer den snaaaaart,den här veckan iaf! Och JA,jag hade fan köpt den om Gry hade haft snopp och hetat typ...Bosse. För jag älskar töntiga hello kitty,så det så. Dessutom är svart o rosa en snygg kombo:)

Nya vagnen!

Visserligen kommer inte Gry kunna ha vagnen förrän kanske i slutet av sommaren,och sen till nästa vår,men eftersom den är slut i fabrik,en special edition så ville jag såklart passa på.
Nu ska jag ta en stort glas läsk,mitt sockerberoende är ett väääldigt krävande beroende..;)

Shopping!

Dagens inköp:
2 st nagellack åt moi
2 par strumpbyxor åt Grytan;ett par prickiga o ett par lila
1 T-shirt åt Gry;orange med påsygga tyllblommor typ. konstig men fin.
1 par hängseljeans-skjorts åt Gry
1 diadem åt Tuva på begäran:)
1 collage-"jacka" åt Grytan
1 par svarglittriga mockasiner med svart lack åt Gry
1 begagnad BabyBjörn-sele från Emmaus second hand(bärsjalen är inte alltid så smidig)
+ en jävla massa fika,kaffe,mat,bakverk osv osv runtom söder...

Gry har vuxit ur massa kläder i en rasande fart,och vår tidigare så välfyllda bebisgarderob hinner inte riktigt med.
Hursomhelst,jag har verkligen inte råd egentligen,men nöden har som bekant ingen lag.

För övrigt har mina skor fortfarande inte dykt upp. KUK.

hjälp...

va trött jag är! ute i solen massa idag,helt jävla underbart!!!Snälla låt det få bli en riktigt varm och solig sommar! Jag får bli bränd o röd som en kräfta,det skiter jag i!Gimme!!!

va o fikade hos min gamla skruttiga mormor idag,trött bakelser tills jag blev blå(okej,jag överdriver liiiite:P) och höll på att tokdäcka innan jag till sist lyckades samla ihop både mig o ungarna och gå hemåt... Nu sitter jag o väntar på att johan ska komma hem. Har tänt rökelse(är inne på blå nag champa igen!)och satt på tévatten:) tuva ska i säng nu åxå,men jag är typ för trött för att säga åt henne att det är dags för tandborstning.
 Köpte en solhatt åt Grytan inne på HM idag,hade en rabattkupong där...bidde ett par strumpbyxor o ett par fjompiga men oemotståndliga leoparsskor åt henne åxå!

Grytans fot.

Mest av allt vill jag ta ett lååååångt varmt bad,har tokigt ont i fötterna av allt knatande! invigde iaf mina älsklingssandaler för det här året,så skönt i värmen med sandaler,särskilt som jag för det mesta envisas gå klädd i svart...;)

Mina fötter.

Hoppas på ett spännande och förhoppningsvis mer lyckosamt sko-paket med posten imorrn...håll tummarna!:)

Glad påsk:)

Har en grymt skön påskafton! Lugn morgon,sedan tivoli med lilla familjen,hem och äta god och enkel(dvs NOLL prestationsångest) påsklunch,baka äppelkaka samt röja ur en del här hemma,slänga kartonger osv...
Tivolit va hur läskigt som helst! Tuva skulle prompt åka alla sketaläbbiga saker,såg ut som hon skulle falla ur närsomhelst,eller ev att åkdonet skulle packa ihop vilken sekund som helst -huga! Dessutom såg ju dom som hade tivolit(alla med sjukt trumpen uppsyn) helt jävla inavlade ut,med sjukt taskig hy och en lätt motorsågsmassakern-aktig uppsyn...
   Tuva köpte iaf lotter,vann en rosa hund,åt blå sockervadd och va glad:)



Just det,jag har ju utlovat mitt underbara(tycker jag då iaf) äppelkaksrecept,så här kommer det:

Underbar Äppelkaka

3 dl mjöl
1 dl socker
0,5 tsk bakpulver
175 gram margarin/smör
1 dl grädde
1 ägg
3-4 äpplen
socker+kanel

Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda mjöl,socker och bakpulver. Smält smöret och häll över mjölblandningen,blanda och kleta ut i en form.(Glasform brukar funka bra!)
Skiva äpplena och lägg över,strö på socker och kanel.
Blanda ägg och grädde och häll över.
Grädda mitt i ugnen i ca 25 min!

Smakar galet gott ljummen med vaniljsås!



Glad påsk!:)

men Åååååh!!

fan va less jag blir!!!! jävla kukförsäkringskassan!! jag ansökte om föräldrapenning för denna månad i god tid,men inga pengar finns registrerade när jag kollar "mina sidor"...däremot står det att nästa preliminära utbelatning är den 25E MAJ???va i helvete lixom?
Får jag inte mina pengar i tid så skiter sig massa saker,har flera avbetalningar som MÅSTE betalas in exakt i tid,annars krävs jag på alla pengarna i ett svep,kul.... Så nu måste jag ringa försäkringskassan imorrn och bråka,suck!
Och inte kom min tröja idag heller,så nu börjar jag tro att den aldrig kommer......nä,just nu går fan inget min väg,gaaah:(

Nä nu jäklar....

Fick hem mina Iron Fist-pumps jag beställt igår. För en gångs skull inte så jäääättehög klack utan typ 8cm,så jag kunde gå i dom. Trodde jag....trots att skorna va i stl 41 som jag normalt sett har,va dom skiiitstora,över en cm utrymme bak i hälsen,och gigantiska framme i tårna med för den delen. Kunde inte ta ett steg i dom utan att dom ramla av...fuck. jag som sett fram emot dom..Och inte kan jag byta mot mindre storlek heller,för det va tydligen dom sista skorna...buhuuu!
   Fan vilket tråkigt väder det är idag,grått och MYCKET kallare än tidigare i veckan. Och det som skulle bli en varm och solig påsk,hrm...

Grytan ligger fortfarande och drar sig i sängen,hon har en lång vakna-sträcka om morgnarna,och dessutom ligger hon och klämmer i blöjan..min vackra skrutt<3 Fatta att ungen redan har längre ögonfransar än vad jag har!Tokigt!:P

Städade som ett litet mongo igårkväll gjorde jag,när Johan kunde ha Gry i famnen så hon va nöjd. dammtorkade,dammsög,svabbade golv,tokstädade badrummet och småplockade,så nu är det fint här hemma. Oj vad mycke bättre man mår när man fått ordning runt sig,och slipper skutta över klädhögar för att komma fram;)

Nu ska jag sätta på tevatten och byta bajsblöja!


Sodom och Gomorron:)

Uppe med tuppen idag. Trodde vi sovit suuuuperlänge men det hade vi inte. men det är okej,jag är hyffsat pigg ändå... Sitter just nu och äter rostade mackor med te vid öppet fönster,surfar runt och lyssnar på några park(?)arbetare som blåser bort alla gamla löv och grus på vår gård. Deet är på nåt sätt ett lite mysigt ljud,om än störande. lite som att vakna av att nån granne klipper gräset på morgonen med motorgräsklippare.

Har blivit väldigt lite bloggande på sista tiden,och detta beror på att jag helt enkelt inte har haft tid. Min lilla unge tar all min vakna tid,och att försöka skriva dator med en stökig,korvig,sprattlig bebis i famnen är lixom bara att glömma....

Idag hoppas jag på mer paket. Munktröjan som va för liten ska skickas tillbaka och ersättas av en i strl L (medium va ju slut som jag tidigare skrev). Modellen är liten i grunden,och jag tror jag kan sy till den lite så den passar alldeles lagom. Hoppas jag.... Väntar även på ett halsband från shock..och nåt mer tror jag. men minns inte. Skorna verkar bara va att glömma,kanske kan jag få tag på dom nån gång in tha future...hm:/

kvart i två idag har Gry läkartid på BVC,jag har ingen aning om vad dom gör då,nån rutingrej antar jag...

Nu vaknade Gry till ur sitt stirr på mjukisdjuren och vill komma upp, dags att avsluta här!:P

Helvetes helvete också!

Fan,piss och pest och senapsgas! Varit vaken typ hela natten med Grytan som velat snutta och varit allmänt knölig. karl har sovit som en gris hela natten,och jag har inte brytt mig om att väcka honom. Men sen nu för en timme sen ungefär när jag precis ammat Gry och hon va sådär laghom nöjd bad jag honom ta henne så jag fick sova en stund. Drog täcket över huvet och försökte somna om. Efter några minuter la han henne brevid mig i söngen igen, för att vi skulle "mysa lite" och för att hon "verkade lite snuttig". men VAFAN lixom, jag har ju precis ammat henne,och dessutom gjort det fan halva natten!! Så gick han på toa,petade näsan,drack vatten etc etc i hundra år,tills jag va klarvaken,pissnödig och hungrig. Bara att gå upp då alltså,ingen mer sömn. Tack för den lixom,cepe....:(

Om han undrar varför jag e på uselt jävla pisshumör,inte har lust att göra ett jävla skit idag kan han ju fundera på varför...
KUK.

suuuuur...

nu är jag SUR!!! byxorna jag beställt passade väl sådär,men ändå helt okej,skulle önskat lite längre ben på dom ,men behåller dom iaf. Tröjan jag beställt från nitrohead va för liten. Bra i ärmarna men på tok för kort och skiiiittrång över brösten. Fan åxå.För den va fin annars....och sen det jag e MEST SUR PÅ,nämligen skorna jag beställt!!! Fick dom i fel storlek,och nu när jag va in på sidan verkar det inte finnas i min storlek kvar.:(n Jag som redan har stora fötter behöver lixom inte för stora skor...det är illa nog att ha 41 i storlek,är inte jättkåt på att gå runt i 42,5or lixom....cepe åxå!:(

Nu så...

kom precis en till paketavi,från Nitrohead. misstänker att det som är i det paketet kommer vara alldeles på tok för litet för mig som har så långa armar och dessutom rätt breda axlar,men den va sååå fin och rätt billig,så jag va tvungen att testa...
   Nu ringde Johan,han sitter på bussen hem så jag ska möta honom om en stund,försöka komma på nåt till middag och hämta ut peketen!:D
Får se om jag uppdaterar senare när kläderna är provade,så får ni veta om dom passade;)

Soligt värre!

åh va skönt! jag har precis kommit hem från en riktigt lång promenad i solskenet,och DET KÄNNS kan jag säga,i ansiktet framförallt,som hettar av solen. Hoppas jag inte bränt mig basra...bränner mig superlätt,och känner inte för att vara kräfta...
Lillskruttan sover förtfarande i vagnen -jag har bara lättat lite på hennes kläder så hon inte blir för varm, och jag sitter nu med en kopp gott kaffe o ett wienerbröd. Det VAR tre wienerbröd för en kort stund sen men...dom va så försvinnande goda så att säga. Jag är en riktig sucker för sötsaker, helt livsfarligt jag vet,men kan inte hålla mig...:P

Idag längtar jag mer än nånsin efter att börja träna,men får vänta några månader till. Men är fast besluten om att börja träna på SATS i höst,och INGET(utom möjligtvis brutna ben o armar lr nåt i den stilen)kan stoppa mig! jag ska bli stark,snygg och få en kondis utav bara helvete!sådetså:)

Nu plingade mobilen till,jag har ett paket att hämta ut! Är mitt paket från Shock som kommit,innehållande ett par jeans,mc-handskar och ett par skor. Mörligtvis passar inget av det,men jag orkar inte åka in till deras butik i stan med barnvagnen och försöka prova kläder i ett trångt provrum med en potentiellt lessen bebis i vagnen..nä,då beställer jag hellre hem,provar i lugn och ro hemma och lämnar tillbaks om det inte passar...dessutom kan man handla på faktura,så jag kan låssas att jag har mer pengar än vad jag egentligen har hehe;)
 Väntar ytterligare två paket,ett från Nitrohead och ett ytterligare från Shock. men dom kommer nog nästa vecka....:)

Trött uppdatering...

Vilken underbar dag det va igår,vädret va så skönt,soligt och varmt:)
Idag är inte lika skönt,grått o trist...men hemma är det varmt -av kärlek. Jag o Johan har inte tjafsat ett dugg,vi har mest accepterat varandras oliktänkande känns det som. Valt att inte gnälla på småsaker. Kanske är det nyckeln -att välja sina strider,inte smågnabbas för mycket.

Datorn var seg igår o hängde sig,krånglade en massa så jag kunde inte skriva nåt inlägg här. Nu är den dock uppdaterad och snäll igen:)

Efter jag hämtat Tuvan igår gick vi till parken,lekte en stund,plockade ett par små blommor som vågat sig fram,promenerade hem och sen bakade vi äppelkaka. Det är e av dom godaste äppelkakor jag ätit,mitt favvo-recept. Ska dela med mig av det här sen,jag lovar:) Men just nu orkar jag inte skriva mer,har Gry i knät och når inte tangentbordet så bra...;)

Happy sunny sunday!!!

sitter här i soffan o myser med min trötta sovgris. Modell mini då,den medelstora har efter att varit på teater,ätit pizza o myst framför film hemma hos mormor sovit över där,och dyker väl upp här hemma framåt eftermiddan...
Igår va en mysig kväll,va bara jag,Johan o lillskrutten,vi käkade wok,kollade filmer och käkade chips. Höll handen,pussades och skrattade ihop. Det behövdes.

Har drömt mardrömmar inatt,andra natten i rad,blodigt värre och riktigt jävla obehagligt.
Nu är Johan o jobbar,och jag funderar på att baka en kaka lr nåt om vi har ingredienser hemma,orkar inte pallra mig iväg o handla nu. Får se om jag orkar hitta på nåt,är ju underbart väder,men jag har fortfarande inte fått ordning på vare sig min mage lr de bakre regionerna,så det känns säkrast att stanna inom husets fyra(?) väggar...

Skulle beställa bedsheets idag från beautyofindia, men deras hemsida krånglar...Dom står och säljer sitt stuff på Hötorget idag,men jag har ju inte pengar att handla för NU,det e därför jag vill beställa på hemsidan,så jag kan betala när grejjerna kommer... Om nån vet några fler sidor på nätet där man kan beställa fina väggbonader/bedsheets så tipsa mig!!!

Är så trist att bo så trångt,för man får inte plats med ens hälften av alla saker man skule vilja här...gud va jag längtar efter större lägenhet...

...

har en anti-hemorojd-supp i baken. Så ni vet.

Tillbaka i livet.

Lite grann tillbaka iaf. Har fortfarande ont i magen till och från,samt ont i baken. Får helt enkelt svänga förbi ett apotek..inget mer blod iaf,så behöver nog inte ringa läkare såvitt det nte blir värre alt. inte går över med självbehandling...

Gry sover i spjälsängen och jag har just tagit ett bad,rakat benen(!!!),gjort en hårinpackning,smörjt in mig med body butter och noppat ögonbrynen. Fåfängt värre och ack så skönt. Rakar i princip aldrig benen,men älskar den lena känslan det ger, särskilt när man kryper under täcket på kvällen och ens lena ben smeker varandra -mys!

Jag och Johan har hittills haft en tuff vecka,vi har tjafsat och bråkat och närapå avslutat vårt förhållande i princip. Inte för att vi inte älskar varandra utan för att vi helt enkelt kört fast. vi prtar inte samma språk känns det som,vi snäser och surar,sårar i onödan. Nu har vi dock bestämt oss för en nystart. Vi ska begrava allt gammalt skit som ligger och skaver och börja om med varann. Som om vi nys träffats. Jag hoppas det funkar. Tror dock att framtiden kan bli ljus nu när vi pratat ut och vet vad vi vill,att vi båda vill samma sak -vara med varann!
Vi är ju ändå en familj,och vi älskar varandra.Ibland kanske man måste krisa och krascha lite för att inse vad man känner,vad man vill ha och vem man vill vara i förhållandet.

Idag blir Gry 2 månader!!! kan inte fatta att tiden går så fort...ändå känns det som om hon alltid funnits hos oss.
Älskade lilla skrutt!!

Nu vaknar hon så jag ska avsluta och plocka upp henne:)

Inge vidare...

Jag mår inte bra. Nåt är fel. bajsade blod idag. Förhoppningsvis är det typ hemorojder lr nåt som spökar(ja,det gör ont i baken åxå!) men måste ändå kollas upp..har grymt ont i magen/ryggen. Som mensvärk fast det är tarmarna....ska jag dö nu?

Risken för allvarlig sjukdom är liten men ändå,hypokondrikern i mig vaknar till liv och jag får ångest. Dessutom är det påfrestande att ta hand om en liten bebis när man mår dåligt och har ont.

Utflykt i regnet:)

Vi kom iaf iväg till Tyresta by igår. Det va regnruggigt men ändå så skönt att komma ut och göra något,inte bara sitta inne o uggla... På helgerna har dom dessutom öppet i den lilla lantboden där man kan köpa korv(finns masa olika; tjock,smal,stark,lammkorv etc) att grilla på den stora grillen utanför. Så vi köpte varsin korv på pinne,grillade,tittade på hästarna i hagen brevid. Sen tog vi en promenad,drack vår varma choklad och myste. När vi skulle hem gick vi in i det sverige-formade naturhuset där man kan öppna luckor ,läsa på om  djur och natur och gå under ett stort "klippblock" på väg att falla.... När vi kom hem va vi skittrötta och rätt frusna,så vi la oss att slappa i soffan framför "Arthur och minimojerna".

Tuva på bussen dit...


Gry i sin vagn.


Tyresta By.




Korvgrillning....vi va alldeles inrökta.


Korvmonstret!


Happy Halloween i efterskott -eller?

Minns ni i höstas,när Tuva hade sitt halloweenparty,och jag utlovade bilder? Jag är extremt lat och har inte orkat lägga över dom från kameran förrän nu. Så här kommer dom nu,en anings försenade.....:P


Först sminkade jag Tuva,hon skulle vara vampyr...


Det dukade bordet...


Pumpan jag gjorde,blev sketanöjd med den:)


Några läskiga partybruttor:)


Å regnet det bara öser ner...tiddelipom!

Hade en riktigt usel dag igår. Långtråkig,segare än kola(inte den sorten Mikael Persbrandt gillar) och full av melankoli.
   Idag är det bättre. Har sovit skitdåligt men ändå orkat med lite måsten här hemma när Gry för ovanlighetens skull sov en kvart i spjälsängen(istället för som vanligt i min famn). Jag diskade,dammsög snabbt och plockade undan lite. Så nu kan man skönja möbler,golv och väggar här hemma faktiskt. Inte bara bråte.
   Trots gråvädret tänkte jag ta ungarna och åka på utflykt till Tyresta by. Titta på blöta hästarna i hagarna,promenera i vattenpölar och dricka medhavd varm choklad. Är MYCKET frestad att äta våfflor på cafét åxå men avstår,min ekonomi tillåter inte såna utsvävningar just nu,vi väntar fortfarande på Johans pengar för pappadagarna...

Bara det inte börjar regna igen...

Satt inne på Viraldeath.com sent igårkväll och äcklades. Måste lixom ibland,trots att vissa bilder är äckliga. Samtidigt kan jag nästan fascineras av hur en människa lixom upphör att vara människa efter en svår olycka där armar och ben är totalt i oordning,huvudet avslitet,tarmarna har vällt ut över marken...det är lixom bara en bit kött,materia. Inte en människa. Kanske är det nån slags försvarsmekanism som utlöses,för att man inte ska bli för påverkad...lr nåt.
   Klarar definitivt INTE att se bilder på barn däremot. Aldrig. Då finns ingen fascination där,utan bara sorg,äckel,rädsla... rädsla för att förlora mina egna älskade ungar,sorg över det liv som inte fick levas klart.
   Nej,men vuxna,anonyma och köttbit-fierade funkar. Funkar bra. Som kvällsnöje när ungarna sover tryggt.


Nu ska jag försöka tvätta av mig o borta tänderna innan vi ska gå,om jag kan,Grytan sover i min famn just nu med en väldigt bestämd min:P

RSS 2.0